Άδωνις προς Καρατζαφέρη: «Είναι άνανδρο να εμπλέκει τη γυναίκα μου»

«Αυτή τη στιγμή που η χώρα έχει τόσα τρομακτικά προβλήματα, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει θα πρέπει να απαντήσω σε ορισμένα θέματα, η συμμετοχή στα κόμματα δεν γίνεται διά της βίας» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης  στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «η μετακίνηση από κόμμα, σε κόμμα σε προεκλογική περίοδο είναι θεμιτή, δεν δίνει κανείς δικαίωμα στον κ Καρατζαφέρη να εμπλέκει στη διαμάχη τη γυναίκα μου και είναι άνανδρο».

«Όταν αποφάσισε ο κ Καρατζαφέρης να μετακινηθεί από το ναι στο όχι και μου είπε ότι θα με διαγράψει, του είπα ότι εάν με διαγράψεις, όταν θα πω ότι η έδρα μου είναι στη διάθεση του κόμματος να μη μου την ζητήσεις  και αν κρίνεις προ των εκλογών συστράτευση των στελεχών εγώ θα επιστρέψω εάν όμως μου ζητήσεις την έδρα δεν θα μπορώ να είμαι στο ΛΑΟΣ, η απάντηση ήταν θα σου ζητήσω την έδρα και θα με παρακαλάς γονατιστός να γυρίσεις στο κόμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Του έδωσα την έδρα, όμως του είχα ξεκαθαρίσει ότι οι δρόμοι μας θα χώριζαν εάν συνέβαινε αυτό άρα προδοσία από μέρους μου δεν υπάρχει» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

SHARE