Χαρά Ζερβουλάκου: Υποψηφιότητα στο Δήμο Διονύσου

_KO88577

Γεννήθηκα, έπαιξα, μεγάλωσα και ζω στον Άγιο Στέφανο. Είμαι παντρεμένη και έχω δυο γιούς, τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο Καναβαριώτη. Θα μας δείτε συχνά να κάνουμε βόλτες με τα ποδήλατα μας.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά και ακολούθησε μία δεκαετία επαγγελματικής εμπειρίας στις εταιρείες Euromat Hellas S.A. (Aυτοματοποιημένα Συστήματα Ανεφοδιασμού Καυσίμων) & TVeez Hellas (Ψηφιακή Σήμανση). Το 2010 ίδρυσα την εταιρεία Wizzart ΕΠΕ που ασχολείται με την Επικοινωνία & την Ψηφιακή Διαφήμιση ενώ συμμετέχω επίσης στη Natural Gas Supplies με έδρα στο εξωτερικό, της οποίας το αντικείμενο είναι η προμήθεια εξοπλισμού για τα δίκτυα Φυσικού Αερίου.

Αγωνιώ για το μέλλον όλων των παιδιών του Δήμου Διονύσου. Έχω ήδη ξεκινήσει δυναμικά να συμμετέχω στα κοινά αναλαμβάνοντας τη θέση του Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου, του Μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δημόσιων Σχολείων Δήμου Διονύσου και είμαι επίσης Αναπληρωματικό Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Διονύσου. Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου για Δημοτική Σύμβουλος γιατί θέλω να έχω ενεργό ρόλο στην επίλυση ζητημάτων που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών και της αναβάθμισης του τόπου μας.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι άνθρωπος της δράσης! Όταν βλέπω ένα πρόβλημα δε σκέφτομαι τις ισορροπίες και ποιος θα ενοχληθεί, αλλά πώς θα βρω τον τρόπο να το επιλύσω. Με τις γνώσεις μου και την επαγγελματική μου εμπειρία θα συμβάλλω στην ανάπτυξη και αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου μας και θα προσφέρω με κάθε δυνατό τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής από όποιο ρόλο μου ανατεθεί.

Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Ενωτική Πρωτοβουλία» Δήμου Διονύσου και τον Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη. Θέλω να πάρω στα χέρια μου την ευθύνη να εργαστώ και να παλέψω ενεργά για τα κοινά μας όνειρα. Δε μπορώ να περιμένω άλλο, θέλω να γίνονται τα πράγματα στους δικούς μου γρηγορότερους ρυθμούς! Ζητώ την ψήφο όλων εσάς που έχετε τις ίδιες αγωνίες για τον τόπο μας και σκέφτεστε θετικά, παραμένοντας αισιόδοξοι!

Είμαι δημότης Διονύσου και θα βάλω τα ΔΥΝΑΤΑ μου!

SHARE