Χαμός στο facebook με το ψεύτικο προφίλ του Α. Σαμαρά!

Θύμα “απάτης” που μαστίζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεσε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς.

Αγνωστος «δράστης» δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook, με το όνομα Αντώνιος Σαμαράς, και έσπευσε μάλιστα να απευθυνθεί στους «φίλους» του, με ένα κείμενο, το οποίο, από τη γλαφυρότητα και μόνο των διατυπώσεων, κάνει «μπαμ» ότι δεν θα μπορούσε να έχει γραφτεί από τον πρωθυπουργό, όπως σημειώνει το «Έθνος». 

«Προχωράμε, λοιπόν, όλοι μαζί, ενωμένοι κάτω από το γαλάζιο και το λευκό του τόπου μας, με πίστη στον Θεό και τον Ανθρωπο, με κουράγιο, υπομονή και καρτερικότητα, για μια Ελλάδα της αλλαγής, της πρωτοπορίας και της διαφάνειας. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου. Η στήριξή σας είναι αυτό που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου. Υγιαίνετε, μεθ’ εκτιμήσεως, ο κ. Πρωθυπουργός, Αντώνιος Σαμαράς».

Κάποιοι, πιο υποψιασμένοι, αντιλήφθηκαν αμέσως ότι πρόκειται περί λαθροχειρίας και αντέδρασαν με (περισσότερο ή λιγότερο) χιουμοριστικό τρόπο.

Αρκετοί άλλοι, φευ, όχι μόνο «τσίμπησαν», αλλά έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον… πρωθυπουργό Αντώνιο Σαμαρά που έκανε δεκτό το αίτημα φιλίας και, μάλιστα, άνοιξαν διάλογο μαζί του!

«Κύριε πρωθυπουργέ», έγραψε κάποιος, «είμαι πάντα στη διάθεσή σας για ό,τι εσείς θεωρήσετε ότι μπορώ να προσφέρω στην ομολογουμένως δύσκολη φάση που περνά ακόμα η χώρα μας».

Ενας άλλος έγραψε: «Αγαπητέ Αντώνη, η φιλία μας συνεχίζει και μέσω του Facebook. Σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλή δύναμη. Επίσης τις ευχές μου για τη γιορτή της γυναίκας σου».

Κάποιος του ευχήθηκε “επιμονή και υπομονή για να φέρετε σε πέρας το δύσκολο έργο σας» και ένας άλλος εμφανίστηκε βέβαιος ότι «οι κόποι σου θα αναγνωρισθούν στις ευρωεκλογές”. 

SHARE