Χαμός πάλι στην Προανακριτική με Ζωή – Μαρκογιαννάκη! Διαβάστε τους φοβερούς διαλόγους

Με την επαναλειτουργία της προανακριτικής επιτροπής χθες το βράδυ, άρχισαν πάλι τα όργανα!

Η Ζωή Κωνσταντοπουλου έγινε μαλλιά κουβάρια με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τον Παναγιώτη Ρήγα. Αιτία η άρνηση της πλειοψηφίας της επιτροπής να αποφασίσει την μετάβαση μελών της επιτροπής στο Ισραήλ προκειμένου να εξετάσει τον επιχειρηματία Μιωνή.

Δείτε τους διαλόγους:

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αποτρέπετε την εξέταση του Μιωνή και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη. Είναι σκανδαλώδες για το Μιωνή, ο οποίος συνδέεται με τον Παπασταύρου με τον τρόπο που συνδέεται, η Νέα Δημοκρατία ειδικά να τηρεί αυτή τη στάση. Είναι πραγματικά ντροπή και όνειδος!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Αφαιρώ το λόγο από την κυρία, διότι δεν με αποκαλεί Πρόεδρο. Δεν θα γράφετε τίποτα από αυτά που λέει . Κατεβάστε τα στυλό κάτω. Δεν θα γράφετε τίποτα από αυτά τα οποία λέει η κυρία.

Εδώ είμαι Πρόεδρος και όλοι με αποκαλούν «Πρόεδρο». Δεν είναι θέμα εγωισμού, αλλά θέμα τάξης

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Να τελειώνει όμως, κύριε Πρόεδρε. Μας έχει φάει τα αυτιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προσβάλλει και τα κόμματα που εκπροσωπούμε, αλλά και εμάς προσωπικά ως ανθρώπους που καλύπτουμε τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Είναι πολύ μεγάλη η θλίψη της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Η κυρία Κωνσταντοπούλου, σχετικά με το ποιος καλύπτει απάτες και κομπίνες, προφανώς «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια». Καμία από τις κατηγορίες τις οποίες μας προσάπτει, εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, σχετικά με το ποιος καλύπτει απάτες και κομπίνες, προφανώς «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια». Καμία από τις κατηγορίες τις οποίες μας προσάπτει, εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Ρήγα, εσείς προσβληθήκατε για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας προφανώς ως συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Δεν δέχομαι μαθήματα από υπερασπιστές βιαστών. Αρκετά μαθήματα από υπερασπιστές βιαστών! Φτάνει! Ως εδώ πια!

Από εδώ και πέρα, πρέπει να σταματήσουν τα μαθήματα δεοντολογίας από υπερασπιστές βιαστών, απατεώνων του κοινού Ποινικού Δικαίου.

Υπερασπιστές, βιαστών δεν δέχομαι να με διακόπτουν.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δείτε τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ καλύτερα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Δεν δέχομαι να με διακόπτουν υπερασπιστές βιαστών.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δείτε τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ξέρετε τι με παρηγορεί με αυτά τα οποία κάνει η κ. Κωνσταντοπούλου; Ότι έγινα ο πιο συμπαθής βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου στον ελληνικό λαό.

Κυρία Κωνσταντοπούλου θα σας δώσω μία συμβουλή: Είστε μία νέα συνάδελφος…

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν θέλω συμβουλές από εσάς.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ …και δυστυχώς η γλώσσα σας είναι μεγαλύτερη από το μπόι σας. Δυστυχώς!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν ζητώ το λόγο για ένα λεπτό. Ζητώ το λόγο επ’ αυτών που ειπώθηκαν για εμένα από εσάς και από άλλα μέλη της Επιτροπής. Και λέω ευθέως τα εξής: Πρώτον, με έχετε προσωπικά, κύριε Μαρκογιαννάκη, προσβάλει πλείστες φορές…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Από εδώ και πέρα δεν γράφεται τίποτα από αυτά τα οποία λέει η κ. Κωνσταντοπούλου. Από την ώρα που αποκαλεί τον Πρόεδρο «Κύριε Μαρκογιαννάκη» και δεν με αποκαλεί «Πρόεδρο», δεν θα γράφεται τίποτα. Παρακαλώ πάρα πολύ. Θα υπάρξουν πειθαρχικές ευθύνες.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είστε πραγματικά όνειδος. Δεν μπορεί να γράφεται στα Πρακτικά μόνο ό,τι θέλετε εσείς. Και είναι ντροπή σας αυτή η διαδικασία. Η πλαστογραφία πια τόσο διαδεδομένη στη Νέα Δημοκρατία, θα έπρεπε να έχει ένα όριο.

 

 

SHARE