ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Σημέρα …κληρώνει για άρση ασυλίας 7 βουλευτών

Συνεδριάζει σήμερα, Τρίτη, το πρωί η επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας προκειμένου να εξετάσει το αίτημα των ανακριτικών αρχών για άρση της ασυλίας και των υπόλοιπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής αναμένεται να βρεθούν επτά βουλευτές της ΧΑ, ενώ η σημερινή διαδικασία θα διενεργηθεί τόσο στο κοινοβούλιο, όσο και στις φυλακές Κορυδαλλού για πέντε προφυλακισμένους βουλευτές που αντιμετωπίζουν συμπληρωματικό κατηγορητήριο για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μετά τους πρώτους τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Ελ.Ζαρούλια, Ηλ.Κασιδιάρης, Μ.Αρβανίτης, Ν.Κούζηλος) που απολογήθηκαν στην επιτροπή την περασμένη Πέμπτη και η επιτροπή εισηγήθηκε στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας τους, σειρά έχουν οι: Χρ.Αλεξόπουλος (που αποχώρησε από την ΧΑ το Σάββατο), Α.Γρέγος, Π.Ζησιμόπουλος, Α.Ματθαιόπουλος, Κ.Μπαρμπαρούσης, Δ.Κουκούτσης, οι οποίοι κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Εκτός αυτών, ενώπιον της επιτροπής θα βρεθεί και ο Ν.Μίχος για την κατηγορία της οπλοκατοχής, καθώς και παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

SHARE