ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ο Μπαλτάκος μας δικαίωσε!

Με επιστολή του από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο Ν. Μιχαλολιάκος κάνει λόγο για «δικτατορική» παρέμβαση στη δικαιοσύνη

Η επιστολή του Νίκου Μιχαλολιάκου:

Η αποκάλυψη της αλήθειας από τον Τάκη Μπαλτάκο, μία αλήθεια, την οποία καθόλου πειστικά διέψευσε, γιατί δεν αντέχει τόση αλήθεια το ένοχο καθεστώς, είναι η αρχή του τέλους μιας τερατώδους πολιτικής σκευωρίας.
Όμως οι σκευωροί, περί άλλων τυρβάζουν… Τους φτύνουν και αυτοί λένε πως ψιχαλίζει!
Αντί να απαντήσουν στην ουσία για την ωμή και δικτατορική παρέμβαση στη δικαιοσύνη, για το πως οδηγήθηκαν χωρίς στοιχεία στην φυλακή μέχρι τώρα έξι βουλευτές και αναμένεται συνέχεια, αντί να απαντήσουν με στποχεία αναμασούν αναθέματα.
Προκαλούμε τους λειτουργούς της δικαιοσύνης, οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω, και μιλούν για… στοιχεία, να πουν έστω και ένα στοιχείο, το οποίο να συνδέει άμεσα, όπως προβλέπει ο νόμος, έστω και έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.
Είμαστε αθώοι και το γνωρίζουν και επειδή το γνωρίζουν είναι ένοχοι και επιβεβαιώνουν πλήρως με τις πράξεις τους τα όσα λέει στο γνωστό βίντεο ο Τάκης Μπαλτάκος.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η αλήθεια θα λάμψει, θα ισοπεδώσει τα ανθρωπάκια που η σκιά τους είναι πολλή μικρή για να κρύψει τον Ήλιο της Δικαιοσύνης.

SHARE