ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Καταδικάζει τα γεγονότα στην Μανωλάδα!

Τα γεγονότα και τους πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών στη Μανωλάδα καταδικάζει με ανακοίνωσή της  Χρυσή Αυγή, όπως επίσης «και όσους εντελώς παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες, στερώντας το ψωμί από χιλιάδες ελληνικές οικογένειες».

Σύμφωνα με την  Χρυσή Αυγή υπεύθυνο για τα όσα έλαβαν χώρα χτες στη Μανωλάδα είναι πολιτικό κατεστημένο το οποίο, όπως αναφέρει, «μας οδήγησε στη σημερινή οικτρή κατάσταση, με εκατομμύρια λαθρομετανάστες να πλημμυρίζουν τη χώρα».

«Ας μην παριστάνουν τους ευαίσθητους όλοι αυτοί που έφεραν τους ξένους παράνομα στη χώρα και ανέχονται μέχρι σήμερα τη μαύρη εργασία και την εκμετάλλευσή τους» αναφέρει και κάνει λόγο για αριστερούς και δεξιούς πολιτικάντηδες, δήθεν ανθρωπιστές, οι οποίο, όπως σημειώνει, «είναι συνυπεύθυνοι και για το δουλεμπόριο των αλλοδαπών και για τα τεράστια προβλήματα που προξενούν οι λαθρομετανάστες στον ελληνικό λαό».

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: «Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα: Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών».

SHARE