ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Απειλεί με νέα βίντεο – Τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Τσιάρα, εμπλέκει ο Χ. Παππάς

Με νέα αποκαλυπτικά βίντεο  τύπου Μπαλτάκου απειλεί η Χρυσή Αυγή και αυτή τη φορά εμπλέκει τον βουλευτή Καρδίτσας και τέως υφυπουργό Εξωτερικών Κ. Τσιάρα.

Η  Χρυσή Αυγή έδωσε στη δημοσιότητα ανοικτή επιστολή του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά προς τον κ. Τσιάρα.

Η επιστολή αναφέρει ότι ο βουλευτής της ΧΑ είχε πολύωρες συναντήσεις με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ενδεικτικό απόσπασμα της επιστολής του κ. Παππά προς τον κ. Τσιάρα αναφέρεται χαρακτηριστικά: ” Θα αναφέρω και θα σας θυμίσω την κριτική σας στον Σαμαρά και την κυβέρνηση και πώς παραμείνατε στην θέση σας χάριν του πολιτικού σας μέντορα Δημήτρη Αβραμόπουλου διατηρώντας τις φρούδες ελπίδες να συμβάλλετε, ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Ενθυμούμαι επίσης όλα όσα μου εκμυστηρευθήκατε σχετικά με το τι έγινε στο Υπουργικό Συμβούλιο που προηγήθηκε της εισόδου Βενιζέλου στην Κυβέρνηση. Ήσασταν ο μόνος που εναντιώθηκε και πήρε τον λόγο.  

Την παγωμάρα που νιώσατε όταν κανείς άλλος δεν αντέδρασε και πώς νιώσατε απελπιστικά μόνος. Εκείνη ακριβώς την στιγμή της σιωπής μου είπατε ότι καταλάβατε ότι ήσασταν πλέον εκτός ανασχηματισμού της κυβέρνησης. Μετά και από τα έργα και τις ημέρες Βενιζέλου στην κυβέρνηση συνεχίζετε να έχετε τις ίδιες απόψεις; Νιώθετε την ίδια παγωμάρα;  

Σας ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαμαράς. Σας είπα χαρακτηριστικά «Μα τρελός είναι;» εκτεινομένης της συζητήσεως εκ μέρους μου και στην αναφορά κάποιων φημών. Με εκπλήξατε όταν μου απαντήσατε με απορία: «Το ξέρεις και συ;»”.

 

SHARE