Φ. ΟΛΑΝΤ: Νέα παρέμβαση για την Ελλάδα – “Χρειάζεται συμφωνία τώρα”!

Νέες δηλώσεις Ολαντ για την Ελλάδα: Τώρα πρέπει να πάμε σε συμφωνία

Τώρα θα πρέπει να πάμε στη συμφωνία, δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, πραγματοποιώντας δεύτερη παρέμβαση για το ελληνικό ζήτημα σε λιγότερο από 24 ώρες.

Πρέπει να συμφωνήσουμε για το συμφέρον όλων, γιατί θέλουμε η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ, είπε ο Γάλλος πρόεδρος, ενώ τόνισε πως οι επόμενες μέρες είναι αποφασιστικές.

Ο κύριος Ολάντ, αναφέρθηκε ακόμα στις συζητήσεις εργασίας, όπως είπε που βρίσκονται σε εξέλιξη και πρόσθεσε πως υπάρχει ένα κείμενο που παρουσιάστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υπάρχουν προτάσεις που έχει κάνει η Ελλάδα.

Ολόκληρη η δήλωση του Φρανσουά Ολάντ για την Ελλάδα:

«Αντιλαμβανόμαστε ότι οι επόμενες ημέρες είναι αποφασιστικές. Ακόμη και αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις εργασίας. Υπάρχει ένα κείμενο που παρουσιάστηκε από την Ευρ. Επιτροπή. Υπάρχουν προτάσεις που έχει κάνει η Ελλάδα. Τώρα θα πρέπει να πάμε στη συμφωνία. Και νομίζω για το συμφέρον όλων, γιατί θέλουμε η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ. Αυτή είναι και η πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης. Άρα πρέπει να πράξουμε ώστε οι κανόνες να γίνουν σεβαστοί καθώς και να δώσουμε ένα μέλλον της Ελλάδος μέσα στο ευρώ και η Ελλάδα να πάρει τις αντίστοιχες δεσμεύσεις».

SHARE