Φώφη – Σταύρος: Όλα του γάμου δύσκολα…

fwfh stavrosΌλα του γάμου δύσκολα… λέει ο σοφός λαός, παροιμία η οποία ταιριάζει γάντι στην προσπάθεια συνεργασίας ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στο Ποτάμι.  

Το πολεμικό κλίμα των τελευταίων ημερών συνεχίζεται, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, να εξαπολύει επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Δώσαμε χρόνο στο Ποτάμι να αποφασίσει που ανήκει. Αν ανήκει στην κεντροαριστερά ή έχει άλλες επιδιώξεις. Και φαίνεται πως η ηγεσία του δε θέλει» υπογράμμισε μιλώντας στο Real Fm η κα.Γεννηματά, η οποία έκανε λόγο για σκοπιμότητες από την πλευρά του Ποταμιού.

«Είναι φανερό ότι πίσω από τις καθυστερήσεις υπάρχουν σκοπιμότητες, κάπου αλλού θέλουν να πάνε. Είναι προφανές ότι κατευθύνονται να γίνουν συμπλήρωμα.
Εμείς δε θέλουμε να γίνουμε συμπλήρωμα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «η Κεντροαριστερά χρειάζεται μπέσα και πίστη στο εγχείρημα».«Εδώ τελειώνει αυτή η κατάσταση.

Προχωράμε με αυτούς  που θέλουν και μπορούν» υποστήριξε η κα.Γεννηματά ενώ τη δυσφορία του για τη στάση του Ποταμιού εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος.

«Διέκρινα πολιτικές υπεκφυγές, παλινωδίες σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα και βλέπω και σε αυτό το θέμα ότι δεν δέχεται, για παράδειγμα, την κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, που και ο ίδιος ο κ. Θεοδωράκης την είχε ζητήσει δημόσια πολλές φορές, λέγοντας τώρα ότι θέλει κυβέρνηση μόνο με τη ΝΔ.

Αυτή η λογική των παλινωδιών δεν μπορεί να βγάλει πέρα την χώρα και τον χώρο» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι «πρέπει δηλαδή ακόμη και σήμερα να αφεθούν στην άκρη συλλογικές και προσωπικές ανασφάλειες, περιχαρακώσεις και εγωισμοί για να προχωρήσουμε με στόχο μια ισχυρή προοδευτική παράταξη».

 

SHARE