Φως στο τούνελ για συμφωνία από τη συνάντηση Τσίπρα – Παπαδημούλη

 

«Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουμε σε μιά καλή συμφωνία και φυσικά αυτή θα στηριχτεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ  και από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα και εκτιμώ και από τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Αυτό δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Σάββατο το βράδι.

Ο κ. Παπαδημούλης, όπως ανέφερε, ενημερώθηκε αναλυτικά από τον πρωθυπουργό, αντάλλαξαν απόψεις και σημείωσε ότι το πλαίσιο των στόχων έχει περιγραφεί με απόλυτη σαφήνεια από τον πρωθυπουργό, στην ομιλία του χθες το βράδυ.

Ερωτηθείς εάν θα τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης για την έγκριση ή όχι από τη Βουλή, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε: «Αυτήν τη στιγμή προέχει να πετύχουμε και σύντομα την καλύτερη δυνατή συμφωνία» και πρόσθεσε ότι «όλα τα άλλα θα κριθούν στην ώρα τους και θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό».

Σε ερώτηση για το εάν ο λόγος της σημερινής παρουσίας της κ. Κωνσταντοπούλου στο Μ. Μαξίμου ήταν «να πέσουν λίγο οι τόνοι και εσωκομματικά», ο κ. Παπαδημούλης περιορίστηκε να πει ότι ο ίδιος μίλησε με τον πρωθυπουργό για μία ώρα και παρέπεμψε για τα υπόλοιπα, όπως είπε, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

 

SHARE