Φραστική επίθεση αγροτών κατά του Α. Σαμαρά στις Σέρρες – Προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η ΝΔ

Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς σε χωριό των Σερρών το απόγευμα της Πέμπτης, με τη Ν.Δ. να κάνει λόγο για στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έγινε γνωστό, ομάδα αγροτών εξέφρασε δυσαρέσκεια για την πολιτική που ακολούθησε όταν ήταν πρωθυπουργός. Τελικά, η αστυνομία επενέβη και προχώρησε σε δύο προσαγωγές.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο παράγοντα του κόμματος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από δύο άτομα. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Αστυνομία απομάκρυνε τους δύο ανθρώπους και τους οδήγησε στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη Συγγρού, ο κ. Σαμαράς και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης επικοινώνησαν με τον αστυνομικό διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξή τους. Έτσι, το περιστατικό δεν καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων, ούτε ως προσαγωγή.

Ωστόσο, από τη Νέα Δημοκρατία καταγγέλλουν ότι αν και τα δύο αυτά άτομα ήταν ελεύθερα να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα επί μισάωρο. Ακόμη υποστηρίζουν ότι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και με μια δικηγόρο, η οποια ηταν υποψήφια του κυβερνώντος κομματος. Τα δύο αυτά πρόσωπα προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και έφυγαν λίγο μετά, μαζί με τους ανθρώπους που είχαν εξυβρίσει τον πρόεδρο της Ν.Δ..

Πηγή: ΑΜΠΕ

SHARE