Φρίκη στη Ραφήνα – Τεμάχισαν 70 χρονη

 

Δεν έχει τέλος το θρίλερ στη Ραφήνα, από την αποκάλυψη του φρικιαστικού εγκλήματος με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία κατακρεουργήθηκε και τεμαχίστηκε, πριν ο δολοφόνος της πετάξει το διαμελισμένο πτώμα της σε έναν κάδο ανακύκλωσης.

Οι πρώτοι που ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα ήταν δυο παιδάκια, ηλικίας περίπου 12 ετών. Ήταν 18:00, απόγευμα Παρασκευής και είχαν πάρει τα ποδήλατά τους για μια βόλτα στην περιοχή. Εκεί, υπάρχουν κυρίως εξοχικές κατοικίες. Η περιέργεια της ηλικίας τα ώθησε να πλησιάσουν.

Και βρέθηκαν αντιμέτωπα με τη φρίκη: από τη σακούλα εξείχε η πατούσα ενός κομμένου ποδιού.

Έντρομα, έτρεξαν να φωνάξουν τον πατέρα του ενός.

Ο άνδρας τα ακολούθησε και αποκάλυψε πως μέσα στον κάδο, σε σακούλες από αυτές που βάζουμε τα ρούχα υπήρξε το υπόλοιπο σώμα μιας γυναίκας.

Αμέσως, κάλεσαν την αστυνομία.Ο δράστης την είχε κόψει, με κουζινομάχαιρο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σε έξι κομμάτια. Στις σακούλες ήταν τα χέρια, τα πόδια, ο κορμός και το κεφάλι της. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως ο δολοφόνος της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας ήταν γνωστός της. Και πως το φονικό έγινε 24 με 30 ώρες πριν τη βρουν, δηλαδή μεσημέρι ή απόγευμα της Πέμπτης.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η ηλικιωμένη εκτιμάται οτι ήταν 60 με 70 ετών.

SHARE