Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθήνας: Ανεπιθύμητος ο Άδωνις!

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής απέστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας και του διαμηνύσει: “Είσαστε…ανεπιθύμητος στο συνέδριό μας”.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

Κύριε Υπουργέ,

Με πρόσκλησή μας, που σας είχε αποσταλεί προ ημερών, σας είχαμε προσκαλέσει να …παραστείτε στο συνέδριό μας Hellas PHARM 2014 και να λάβετε μέρος σε συζήτηση με θέμα Υγεία «ώρα μηδέν». Πολιτεία και θεσμικοί «ενώπιος – ενωπίω». Στη συζήτηση αυτή έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι ιατρικών φορέων και των φαρμακευτικών εταιρειών.

Μετά από τη στάση σας, καθ΄ όλη τη διάρκεια των συζητήσεων που κατέληξαν στη ψήφιση του νόμου, που καταστρέφει τη φαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων, σας δηλώνουμε ότι είσαστε ανεπιθύμητος στο συνέδριό μας.

Η δήλωσή μας αυτή δεν αφορά τις διαφωνίες μας μαζί σας, όσο και αν αυτές είναι ριζικές και αξεπέραστες. Έχει να κάνει με το ότι αποδειχθήκατε αφερέγγυος συνομιλητής, άνθρωπος για τον οποίο η πολιτική ηθική και εντιμότητα είναι άγνωστες έννοιες. Με αυτό τον τρόπο πλέον καταγράφεστε στη συνείδηση όχι μόνον των φαρμακοποιών, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας…

SHARE