Τράπεζα Πειραιώς: Τρεις νέες συμφωνίες συμβολαιακής γεωργίας

Σε τρεις νέες συμφωνίες για προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας προχώρησε η Τράπεζας Πειραιώς σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα  η Πειραιώς προχώρησε σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς σταφυλιών των Νομών Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και σε συνεργασία με την εταιρία «Ε. Μαλαματίνα & Υιός ΑΕΒΕ».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του οινοποιήσιμου σταφυλιού αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η εταιρία «Ε. Μαλαματίνα & Υιός ΑΕΒΕ» έχει το παραγωγικό της κέντρο στην Εύβοια και στη Βοιωτία, όπου είναι εγκατεστημένα τα οινοποιεία της, ενώ το εμφιαλωτήριο της εταιρείας βρίσκεται στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.

Η εταιρία «Ε. Μαλαματίνα & Υιός ΑΕΒΕ» δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων, με σεβασμό στον καταναλωτή ενώ η δημιουργία των προϊόντων της γίνεται με τέτοιο τρόπο που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και στις νέες τάσεις της αγοράς.

Σήμερα η εταιρεία «Ε. Μαλαματίνα & Υιός ΑΕΒΕ» κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και στην πώληση του παραδοσιακού κρασιού ΡΕΤΣΙΝΑ παγκοσμίως.

Έχοντας προσωπικό με επιστημονική γνώση αλλά και πάθος για την δουλειά αυτή, με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, με διοίκηση που επιζητά ευκαιρίες για νέες επενδύσεις, ακολουθώντας αυστηρά τους Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και την ελληνική νομοθεσία, παράγει ένα προϊόν το οποίο είναι γνωστό σε κάθε γωνιά της γης όπου υπάρχει το ελληνικό στοιχείο.

H συμφωνία με την «Euroagro Α.Ε.».

Παράλλκηλα η τράπεζα προχώρησε σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς αραβοσίτου των Νομών Κιλκίς και Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρία «Euroagro Α.Ε.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας για την καλλιέργεια του αραβόσιτου, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.
Η εταιρία «Euroagro Α.Ε.», έχει τις εγκαταστάσεις συγκέντρωσης του αραβοσίτου στην πόλη του Κιλκίς, ενώ παράλληλα διαθέτει καταστήματα πώλησης στη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και το Πολύκαστρο με μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν τον αγρότη.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ανανέωση συμφωνίας με την Venus Growers

Σε ανανέωση και επέκταση του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου του Νομού Ημαθίας, προχώρησε επίσης η τράπεζα σε συνεργασία με τον «Α.Σ. Venus Growers», μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή συνεργασία. Ήταν το πρώτο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο ολοκληρώθηκε επιτυχώς και έδωσε προοπτικές για σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του βιομηχανικού ροδάκινου αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Ο «Α.Σ. Venus Growers», έχει τις εγκαταστάσεις του στις πόλεις της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας του Νομού Ημαθίας και δραστηριοποιείται στον τομέα επεξεργασίας και τυποποίησης φρούτων στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Ο «Α.Σ. Venus Growers» αποτελεί την πρώτη Αγροτική συνεταιριστική εξαγωγική επιχείρηση της χώρας. Οι εξαγωγές του αντιπροσωπεύουν το 97% του Κύκλου Εργασιών του και πραγματοποιούνται σε 45 χώρες και περισσότερο στις πιο απαιτητικές αγορές της Ιαπωνίας και Αγγλίας. Ο «Α.Σ. Venus Growers» κατατάσσεται στους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας αγοράς κονσερβοποιημένων φρούτων από πλευράς ποιότητας κι αριθμού προϊόντων.

Στόχος του «Α.Σ. Venus Growers» είναι:
• Η παραγωγή προϊόντων υψηλής και σταθερής ποιότητας.
• Οι πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας παραγωγής.
• Η παροχή υπηρεσιών μέγιστης εξυπηρέτησης.
• Το υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, ο «Α.Σ. Venus Growers» διαθέτει προσωπικό με εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, άρτια οργάνωση και εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας.

SHARE