Το χέρι στην τσέπη ετοιμάζονται να βάλουν οι εκδότες του MEGA – Προς ΑΜΚ άμεσα

Το ενδεχόμενο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου εξετάζουν οι εκδότες του μεγάλου καναλιού, διαπιστώνοντας ότι το ομολογιακό δάνειο των 10 εκ. ευρώ που εκταμίευσαν το προηγούμενο διάστημα δεν φθάνει για να καλυφθούν οι ανάγκες του σταθμού μέχρι το τέλος του χρόνου.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο επικείμενο ΔΣ της εταιρίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι η μόνη λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κανάλι στην προσπάθειά του να καλύψει τις υποχρεώσεις του.

Με άλλα λόγια οι εκδότες – όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποφύγουν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τον πρώτο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, χωρίς να αποκλείεται – σύμφωνα με άλλες πηγές, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διαδικασίας να προκύψουν ανατροπές στη μετοχική σύνθεση του σταθμού. Άλλωστε, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερη ανάρτηση, το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να είναι καθοριστικό για τη μελλοντική πορεία του Mega, σηματοδοτώντας σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: enimerosi24.gr

SHARE