Το παρατραβάει ο Μ. Κασσής – Αιχμές κατά Βενιζέλου για το γάλα – “Ας πέσει η κυβέρνηση”

Εμμένει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, στην απόφασή του να καταψηφίσει τις αλλαγές σχετικά με το γάλα, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Αν έρθουν αλλαγές δεν θα τις ψηφίσω», επανέλαβε μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega και υποστήριξε ότι δεν έγινε διαπραγμάτευση με την τρόικα για το γάλα.

Ο κ. Κασσής ανέφερε ότι στη συνεδρίαση των τομεαρχών του ΠΑΣΟΚ, την περασμένη Τρίτη, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι δεν θα γίνουν δεκτές  αλλαγές σχετικά με το γάλα. Ερωτηθείς αν ο κ. Βενιζέλος γνωρίζει την απόφαση αυτή απάντησε: «Αν δεν το ξέρει οφείλει να το μάθει».

Ο κ. Κασσής δήλωσε αποφασισμένος να καταψηφίσει τις αλλαγές ακόμη και στην περίπτωση που αυτό θα σημαίνει ότι θα πέσει η κυβέρνηση.

«Να πέσει και να πάει στην ευχή της Παναγίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα και ότι δεν θέλει να είναι «βουλευτής – μαριονέτα».

Θ. Μωραΐτης: “Όχι” στη διάταξη για το γάλα

Θα καταψηφίσω τη διάταξη για το γάλα, ξεκαθάρισε μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης.

«Είμαι ξεκάθαρος και θα είναι και άλλοι βουλευτές, δεν ξύπνησα ένα πρωί και πήρα αυτές τις θέσεις για το γάλα» σημείωσε, προσθέτοντας πως η κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε ομόφωνα πριν από μία εβδομάδα ότι η τελευταία «κόκκινη γραμμή» του στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ είναι η διάταξη για το γάλα.

«Κάποιος πρέπει να έρθει λοιπόν και να πείσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι αυτή η διάταξη είναι προς μια θετική κατεύθυνση και ότι θα έχει θετικά αποτελέσματα» συμπλήρωσε.

 

SHARE