Τι λέει η οικογένεια Ρέστη για την προφυλάκιση του εφοπλιστή

index

Ανακοίνωσή εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Enterprises Shipping & Trading SA της οικογένειας Ρέστη με αφορμή την προφυλάκιση του Βίκτωρα Ρέστη. Η εταιρεία τονίζει ότι το επιχειρησιακό της σχέδιο εξασφαλίζει την ομαλή συνέχιση των εργασιών της παρά την δικαστική εμπλοκή του βασικού της μετόχου κ. Β. Ρέστη, ενώ δηλώσεις κάνει και η αδερφή του γνωστού εφοπλιστή Κάτια Ρέστη, έκ μέρους της οικογενείας τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ENTERPRISES SHIPPING & TRADING δηλώνει πως το επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας εξασφαλίζει την ομαλή συνέχιση των εργασιών της παρά την δικαστική εμπλοκή του βασικού της μετόχου κ. Β. Ρέστη, και διασφαλίζει πως η εταιρεία, οι συνεργάτες και οι άνθρωποί της δεν θα επιρρεαστούν από εξωτερικές εξελίξεις.

Θα θέλαμε να επαναλάβουμε οτι οι δραστηριότητές μας σε όλο τον κόσμο και οι συνεργασίες μας με όλες τις εταιρείες διενεργούνται με τις πιο αυστηρές διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου και παγκόσμιας κλάσης διοίκηση.

Προτεραιότητά μας παραμένει ότι όλες οι δεσμεύσεις της εταιρίας καθώς και όλες οι διαδικασίες θα συνεχίσουν να υλοποιούνται με τον ίδιο τρόπο και σύμφωνα με την παράδοση και τις μέχρι τώρα εταιρικές επιδόσεις.

Η εκτελεστική διεύθυνση στον τομέα της ναυτιλίας και το εξαιρετικό προσωπικό θα διασφαλίσουν την συνέχιση των εργασιών με την υποστήριξη της οικογένειας Ρέστη που ήδη επιβλέπει όλες τις επιχειρησιακές δραστηριότητες.

 Η κ. Κάτια Ρέστη, δήλωνει εκ  μέρους της οικογένειας Ρέστη: Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον πατέρα μου περίπου πριν από 40 χρόνια, θα συνεχίσει να εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της και να εξυπηρετεί τους πελάτες της με τον ίδιο αξιόπιστο και έγκυρο τρόπο που διαρκώς πράττει. Θα προστατεύσουμε αυτή την «πηγή ζωής» για τους περίπου 3.000 εργαζόμενους στην ξηρά και στη θάλασσα, που παρείχαν τη δυνατότητα σε αυτή την εταιρία να επιτύχει τα πολλά επιτεύγματά της, υπό την καθοδήγηση του πατέρα και του αδελφού μου

SHARE