Τι γίνεται με την επένδυση στο Ελληνικό; Απίστευτη καθυστέρηση

ellhniko1Νέες καθυστερήσεις σημειώνονται  για την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, εξαιτίας του αμαξοστασίου των ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) στην περιοχή. 

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», το μεγαλύτερο αμαξοστάσιο των ΟΣΥ βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, τη στιγμή που θα έπρεπε να έχει κλείσει και μεταφερθεί σε άλλο χώρο από τον περασμένο μήνα, βάσει της σύμβασης παραχώρησης στο πρώην αεροδρόμιο.

Μάλιστα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών δεν έχουν καν εντοπίσει ακόμη την έκταση που θα φιλοξενήσει το αμαξοστάσιο. Το τελεσίγραφο είχε σταλεί από την «Ελληνικό ΑΕ» στις ΟΣΥ από τον περασμένο Φεβρουάριο, και από τότε οι αρμόδιες υπηρεσίες έκαναν λόγο για ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, καθώς πρόκειται για χρονοβόρο διαδικασία με υψηλό κόστος.

Στο μεταξύ, ολιγωρία της κυβέρνησης στην παράδοση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού στον επενδυτή με στόχο την έναρξη του έργου, παρά το γεγονός ότι η συμφωνία έχει ψηφιστεί από τη Βουλή προ διμήνου, κατήγγειλαν προ ημερών με ερωτήσεις τους οι βουλευτές της ΝΔ και Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Νικήτας Κακλαμάνης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αντίστοιχα.

SHARE