Τι έφαγαν στην Ακρόπολη οι “υψηλοί” μας επισκέπτες

Στο δείπνο που παρέθεσε στα μέλη του Ecofin στο Μουσείο της Ακρόπολης ο Πρωθυπουργός, το  μενού περιελάμβανε τρία πιάτα.  Το πρώτο, παραδοσιακά ορεκτικά, όπως, μελιτζανοσαλάτα, τυρόπιτα με φέτα, χωριάτικη σαλάτα, ντολμαδάκια γιαλαντζί και άλλα πολλά.

Το κυρίως πιάτο περιελάμβανε ψάρι σφυρίδα, ενώ υπήρχε και γευστικό επιδόρπιο με παγωτό καϊμάκι.

Μαζί με το γεύμα οι καλεσμένοι  γεύτηκαν και παραδοσιακό τσίπουρο…

Shortlink:

X Αν θέλετε κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook