Τα “μαζεύει” για την δραχμή ο Π. Λαφαζάνης

Μετά το “θερμό επεισόδιο” με τον Αλέξη Τσίπρα που ξέσπασε χθες στη  συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Π. Παφαζάνης, με γραπτή δήλωσή του επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σχετικά με τις συνεχείς διαφοροποιήσεις του.

Η δήλωση του κ. Λαφαζάνη αναφέρει:

“Μια ουσιαστική συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία του Κόμματος για την τελική συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου μετετράπη από τα διάφορα συστημικά κέντρα σε «ρήγμα» στον ΣΥΡΙΖΑ και «θερμό επεισόδιο» ανάμεσα σε μένα και τον Αλέξη Τσίπρα”.

“Είναι προφανές ότι για όλο το συστημικό πλέγμα η ενότητα και η δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά κόλαφο και μέγα εμπόδιο για τη συνέχιση των άθλιων επιλογών του σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και σημειώνει ότι “Η δημοκρατία, ο σεβασμός των συλλογικών αποφάσεων και ο ριζοσπαστισμός συνιστούν αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση τις οποίες καινοτομεί, πρωτοπορεί και ξεχωρίζει στην πολιτική ζωή, την ώρα που στην αντίπερα όχθη κυριαρχούν και εντείνονται ο κομματικός δεσποτισμός, ο πολιτικός αυταρχισμός, η κοινωνική λεηλασία, η παράδοση της χώρας σε ξένα κέντρα, ο πανικός και τα αδιέξοδα”.

Τέλος ο κ. Λαφαζάνης επικαλείται την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι “Ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος, με όλα τα μέλη και τα στελέχη του στην πρώτη γραμμή, πορεύεται για μια μεγάλη νίκη στις επερχόμενες εκλογές, η οποία θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας πορείας προοδευτικής ανόρθωσης και αναγέννησης της χώρας με σοσιαλιστικό ορίζοντα”.

 

SHARE