ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΠΕΡΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ Ο Λ.ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ – Έλεος!

upd: Τα …μάζεψε ο Λ.Γρηγοράκος τα περί βουλευτικών εκλογών τον Μάιο. Προφανώς, του τράβηξαν ..και τα δύο αφτιά. Η νέα δήλωση: «Είπα ότι το θέμα των εκλογών είναι θέμα του προέδρου της κυβέρνησης και του αντιπροέδρου. Είναι καθαρά θέμα του πρωθυπουργού και του αντιπροεδρου της κυβέρνησης. Δεν τίθεται θέμα εκλογών και δεν θα τεθεί. Η κυβέρνηση έχει περάσει όλες τις δυσκολίες και δεν τίθεται θέμα».

 

ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ…

“Φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό βάζει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, καθώς δεν απέκλεισε την πιθανότητα διεξαγωγής και εθνικών εκλογών τον προσεχή Μάιο, με φόντο την αναταραχή που έχει προκαλέσει η υπόθεση Μπαλτάκου.

Μιλώντας στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης για το νομοσχέδιο που καθορίζει τον τρόπο των ευρωεκλογών δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να αποκλείσει  τριπλές εκλογές μετά τις τελευταίες εξελίξεις».

Παράλληλα, τόνισε ότι θα γίνει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση μετά και το σχετικό αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και εκεί «να δούμε εάν η κυβέρνηση αντέχει να πάει σε εκλογές».

 

SHARE