ΤΑ…ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

Καλή σας ημέρα

Ιωάννης Μούστος….

…Γνώριμος στην ελληνική χρηματιοστηριακή αγορά όταν αυτή ήταν στις δόξες της, το 1999….

…Παντρεύτηκε το 2003 την Άννα Μαρία Λογοθέτη, που …έλαμψε δια της παρουσίας της στο μεσημεριανό σόου 3-2-1 του ΑΝΤ-1, στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Το ζευγάρι χώρισε πριν 2,5 χρόνια…

Ο πρώην σύζυγος όμως, είχε άλλες οικονομικής φύσης …περιπέτειες….

Και τώρα, ιδού η εξέλιξη…

…Όπως αναφέρει η “Espresso” το 2003 είχε παντρευτεί έπειτα από σύντομη σχέση, τον επιχειρηματία, χρηματιστή Ιωάννη Μούστο. Δεν πτοήθηκε από την προηγούμενη προφυλάκιση του Ιωάννη Μούστου για την εμπλοκή του στο  σκάνδαλο με τις μετοχές-φούσκες. Ούτε κάμφθηκε από δημοσιεύματα του οικονομικού Τύπου, που αναφέρονταν σε έκνομες δραστηριότητες του συζύγου της.

Η ίδια, όπως αναφέρει η “Εspresso”, εμφανίζεται να έχει δραστηριότητες οι οποίες δημιουργούν ερωτήματα. Στη Μάλτα ήδη έχει ξεσπάσει σκάνδαλο στο οποίο εμπλεκόμενος είναι ο Ιωάννης Μούστος, ο οποίος φέρεται ότι συνεργαζόταν με έμπορο ναρκωτικών σε ξέπλυμα χρήματος. Μάλιστα, στην υπόθεση αυτή φέρεται ότι εμπλέκεται και η Άννα Μαρία.

Ο Ιωάννης Μούστος εμφανίζεται να κατέχει σήμερα μια εταιρία της οποίας στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης ένας έμπορος ναρκωτικών, αλλά σε άλλες περιπτώσεις την ίδια περίοδο εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτρια η Άννα Μαρία Λογοθέτη…

Τον Νοέμβριο του 2013…

Πρόστιμο ύψους 1.467.351 ευρώ καλείται να πληρώσει ο διευθύνων σύμβουλος της χρηματιστηριακής εταιρείας «Lead Capital ΑΕΛΔΕ» Ιωάννης Μούστος, με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

Το πρόστιμο του είχε επιβληθεί το 2002 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τις μετοχές – φούσκες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, την περίοδο 1999-2000.

Σε ό,τι αφορα το πρόστιμο αυτό επιβλήθηκε κατόπιν ελέγχου που διενήργησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επί των χρηματιστηριακών συναλλαγών της μετοχής της εταιρείας «Σπ. Τασόγλου -Delonghi Α.Ε.» οι οποίες καταρτίσθηκαν από την 1.1.1999 έως 29.2.2000. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ι. Μούστος σε συνεργασία με άλλα φυσικά και νομικά πρόσωπα σχεδίασε και πραγματοποίησε τη μεθόδευση συναλλαγών επί της επίμαχης μετοχής με «σκοπό την επίτευξη κέρδους».

Το Διοικητικό Εφετείο με απόφασή του έκρινε ότι το επίμαχο πρόστιμο είναι «εύλογο και προσήκον και τελεί σε αντιστοιχία προς το σκοπό του νομοθέτη, που είναι η υπεράσπιση της χρηματιστηριακής αγοράς, η εύρυθμη λειτουργίας της οποίας προστατεύει τους επενδυτές από τεχνητές εμπορευσιμότητες».

Κατά της απόφασης αυτής ο Ι. Μούστος άσκησε αναίρεση στο ΣτΕ υποστηρίζοντας ότι κατά παράβαση των Συνταγματικών επιταγών δεν κλήθηκε σε ακρόαση πριν την επιβολή του προστίμου και ότι είναι υπερβολικά μεγάλο, κάτι που τον οδηγεί σε πλήρη εξόντωση του ίδιου και της οικογένειας του.

Το ΣτΕ, ωστόσο, απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του ως απαράδεκτους.

Αποτέλεσμα εικόνας για αννα μαρια λογοθετη

 

Αποτέλεσμα εικόνας για 3 3 1 αννα μαρια λογοθετη

Espresso

 

Ο…Παπαγάλος

 

SHARE