Ο Κ.Αρβανιτόπουλος στην παρουσίαση του συνδυασμού Μώραλη στον Πειραιά – Στηρίζει ο Σ. Κόκκαλης

Παρουσία του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου πραγματοποιήθηκε τη Μ.Τρίτη η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά και αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Μώραλη, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση , καθώς η ΝΔ στηρίζει επισήμως τον σημερινό δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον οποίο συνάντησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης και ο γιος του Πέτρος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος, αλλά και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος.

Το «παρών» έδωσε ακόμη ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα με το συνδυασμό Μώραλη.

Από παλαίμαχους αθλητές στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Αμανατίδης και Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ο κ. Μώραλης στην ομιλία του τόνισε ότι όραμά του είναι να γίνει ο Πειραιάς ένα μεγάλο ναυτιλιακό κέντρο για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Στηρίζει ο Σ. Κόκκαλης

Tη στήριξή του και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, εξέφρασε και με σχετική ανακοίνωση ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος είχε δώσει και tο παρών στην εκδήλωση για την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά.

Η δήλωση του Σωκράτη Κόκκαλη έχει ως εξής:

“Είναι μια προσπάθεια που ξεκινάει και θα έχει να δώσει πολλά στον Πειραιά. Τον Γιάννη τον Μώραλη τον ξέρω από μικρό παιδί αλλά έχουμε συνεργαστεί από το 1995, δηλαδή 15 χρόνια δουλειά στον ολυμπιακό και όποιος νομίζει ότι ο ολυμπιακός είναι μόνο μια ομάδα που αγωνίζεται κάθε εβδομάδα, δεν είναι έτσι.

Πηγή: kalpes14.gr

SHARE