Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ζητάει ο Σταύρος Θεοδωράκης

 

«Το σκωτσέζικο ντουζ που ζουν οι πολίτες με την κυβέρνηση τη μια μέρα να δηλώνει αισιόδοξη για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και την επόμενη να διαδίδει ότι υπάρχει αδιέξοδο, πρέπει να τελειώνει», υπογραμμίζει Το Ποτάμι.
Τα μηνύματα αυτά, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του «Το Ποτάμι», «αντανακλούν τις αντιφάσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης.
Άλλοι καλούν για συμφωνία, όπως ο κ. Παπαδημούλης και η κυρία Κατσέλη, άλλοι επιμένουν σε ρήξη όπως ο κ. Λαφαζάνης και η “αριστερή πλατφόρμα”,  ενώ άλλοι όπως ο κ. Μανιός μιλούν ανοιχτά και ανέμελα ακόμη και για πιστωτικό γεγονός δίχως να αναλογίζονται τις καταστροφικές συνέπειες.

Κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στην πρόσκρουση στο παγόβουνο. Η ασυντόνιστη ορχήστρα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ παίζει αμέριμνη για το εσωκομματικό ακροατήριο, δε δικαιούται όμως να παρασύρει τη χώρα στο βυθό».

Επειδή ο κ. Τσίπρας διστάζει να πάρει αποφάσεις, το Ποτάμι επαναλαμβάνει την πρόταση για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών προκειμένου να συζητηθεί ανοιχτά η πορεία των διαπραγματεύσεων και η διασφάλιση της θέσης της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

SHARE