Συνεργασία Eurolife ERB με το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Τη διάθεση των προϊόντων της μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank ανακοίνωσε η Eurolife ERB Ασφαλιστική.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία, προχωρά στη διάθεση των προϊόντων της και μέσα από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank στο πλαίσιο της υφιστάμενης συνεργασίας της με την Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.

Σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurolife ERB, κος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, σημείωσε «Η Eurolife ERB Ασφαλιστική πιστή στην πολυκαναλική στρατηγική της, προωθεί τα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια μέσω των 1.500 ανεξάρτητων ασφαλιστικών συμβούλων, πρακτόρων και μεσιτών ασφαλίσεων και μέσα από το Δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε.. Πιστεύουμε πως η ανεκτίμητη εμπειρία των ανθρώπων του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank και η πίστη τους στο θεσμό της αποταμίευσης, σε συνδυασμό με την ασφαλιστική τεχνογνωσία και την πολυετή πρωτοπορία της Eurolife ERB Ασφαλιστικής στο bankassurance, θα δώσουν ακόμα περισσότερη προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας».

SHARE