Συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με Τουρκολιά – Χριστοδούλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, κ. Αλέξανδρο Τουρκολιά και τον Αναπληρωτή Δ/ντα Σύμβουλο κ. Πέτρο Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι της ΕΤΕ ενημέρωσαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις σχετικά με την αναστολή συγχώνευσης Εθνικής – Eurobank και κατέθεσαν τις απόψεις τους για την πορεία ανακεφαλαιοποίησης της Εθνικής Τράπεζας.

Από την πλευρά τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τον τρόπο με τον οποίο διαφαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης της Εθνικής υπό τον έλεγχο του ΤΧΣ και τις συνέπειες που θα επιφέρει στην ίδια την τράπεζα, αλλά και συνολικά στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Επιπλέον, αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσαν τις αντιρρήσεις τους για το γεγονός ότι η κοινωνία δεν θα έχει κανένα λόγο στις αποφάσεις του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, τη στιγμή που ο ελληνικός λαός επωμίζεται ένα χρέος της τάξης των €50 δις.

SHARE