Συνάντηση Στουρνάρα με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για …”μασάζ”

Διευκρινίσεις για το θέμα του γάλακτος και για αλλά σημεία της συμφωνίας με την τρόικα θα δώσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, στις 4 το απόγευμα, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος.

«Θα είναι η πρώτη επίσημη ενημέρωση σε εμάς για τη συμφωνία. Θα δούμε τις τελικές διατυπώσεις σε όλα τα θέματα, και όχι μόνο στο γάλα. Πιθανόν να εντοπιστούν κάποια προβλήματα. Θα τα δούμε. Δεν θα κάνουμε βέβαια κάτι που θα αλλοίωνε την ουσία της συμφωνίας» πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά το θέμα των τραπεζών, και τη στάση Παπανδρέου, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάει στην ψηφοφορία όλο μαζί, όπως πήγε και τον Σεπτέμβριο του 2011, που ψήφισε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με κοινές μετοχές.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψε ότι στη συζήτηση του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής θα ζητήσει να κληθούν εκπρόσωποι της ΕΚΤ και της Ευρωπαϊκής Αρχής Ανταγωνισμού, για να ενημερωθούν οι βουλευτές πως γίνονται οι ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών στην ΕΕ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE