Στ. Θεοδωράκης: Ζητά συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για τη διαπραγμάτευση

Stavros TheodorakisΤη σύγκλιση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αντικείμενο τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης αλλά και το θέμα της πορείας της χώρας στην ΕΕ, ζήτησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης.

«Όταν υπάρχουν μεγάλα εθνικά προβλήματα, απαιτούνται εθνικές συναινέσεις.  Κι αυτές οι συναινέσεις δεν γίνονται χωρίς τη συμμετοχή της κυβέρνησης.
Καλώ, λοιπόν, τον Πρωθυπουργό να συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας για να συζητήσουμε το θέμα των διαπραγματεύσεων και το θέμα της πορείας της χώρας στην ΕΕ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας το μεσημέρι στον Αντ1 Κύπρου στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας βλέπει ότι έχει μπροστά του ένα βουνό που φαίνεται από τις καθυστερήσεις ότι δεν ξέρει πως να το υπερβεί, καλό θα είναι να ακούσει και τους άλλους αρχηγούς».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πρόθυμος για συναντηθεί με κάποια κόμματα και κάποιους μόνο πολιτικούς αρχηγούς.
«Συναντήσεις», όπως είπε «μπορεί να γίνονται αλλά όταν μιλάμε για την μεγάλη υπόθεση των σχέσεων μας με την ΕΕ σε αυτή τη συνάντηση πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

Διέψευσε για άλλη μια φορά ότι έγινε συνάντηση με τον κ.Σαμαρά και είπε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι στις προτεραιότητες του Ποταμιού.

SHARE