Στρατηγική συνεργασία Tasty-PepsiCo και Ferrero Greece

pepsiΗ Tasty-PepsiCo και η Ferrero Greece βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας στη διανομή προϊόντων στην Ελληνική αγορά, ξεκινώντας την 1η Σεπτεμβρίου 2016. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η PepsiCo θα διανέμει αποκλειστικά το σύνολο των προϊόντων της Ferrero Greece σε όλη τη παραδοσιακή αγορά που περιλαμβάνει περίπτερα, mini markets, φούρνους, και τερματικούς σταθμούς ΜΜΜ.

Ειδικότερα, θα διατίθενται τα ακόλουθα προϊόντα:

o Kinder Bueno
o Kinder Bueno White
o Kinder Έκπληξη
o Kinder Joy
o Kinder Chocolate
o Kinder Delice
o Nutella
o Nutella & Go
o Tic Tac
o Ferrero Rocher
o Duplo
o Tronky

Mε τη συνεργασία τους οι δύο εταιρείες επιδιώκουν να ενισχύσουν στρατηγικά την παρουσία τους στην Ελληνική αγορά μέσα από ένα ευρύ όσο και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής. Στόχος τους είναι να διευκολύνουν την πρόσβαση των καταναλωτών σε ποιοτικά προϊόντα, σε όλη τη χώρα.

Η Tasty – PepsiCo και η Ferrero Greece πιστεύουν ότι η σύμπραξή τους, πέρα από τη μεγέθυνση της εμπορικής παρουσίας, αναδεικνύει την ξεκάθαρη θέλησή τους να επιδιώξουν ακόμα μεγαλύτερη διεύρυνση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στην παραδοσιακή αγορά τα επόμενα χρόνια.

Ο Mάριος Κωνσταντίνου, Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδας και Γενικός Διευθυντής Κύπρου της Tasty – PepsiCo δήλωσε: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο στην αγορά, ενώ επιδιώκουμε διαρκή και βιώσιμη ανάπτυξη. Η συνεργασία μας με τη Ferrero Greece προσφέρει νέες ευκαιρίες για όλους μας στην αγορά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την αρχή αυτής της συνεργασίας καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τα ποιοτικά και αγαπημένα brands της Ferrero στην παραδοσιακή αγορά».

Ο Country Manager της Ferrero για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, κος Jerome Gregoire, τόνισε «Η υψηλή τεχνογνωσία της Tasty – PepsiCo στο κανάλι της παραδοσιακής αγοράς σε συνδυασμό με τα άκρως επιτυχημένα brands της εταιρίας Ferrero εξασφαλίζουν αναμφισβήτητα μία ανοδική πορεία εξέλιξης και ανάπτυξης. Στο πλαίσιο των δύσκολων συνθηκών που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική αγορά, τέτοιες ελπιδοφόρες συνεργασίες αποτελούν φωτεινό παράθυρο για το μέλλον».

Οι δύο εταιρείες επισημαίνουν ιδιαίτερα τα σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν από τη δυναμική συνεργασία τους:

o Αύξηση των θέσεων εργασίας
o Σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές
o Ανάπτυξη τεχνογνωσίας στη διευρυμένη κατηγορία των μακροσνάκς

 

SHARE