Στις Βρυξέλλες ο Φ. Κουβέλης από Δευτέρα – Επαφές με Μπαρόζο, Σουλτς, Χαν

Συνάντησεις με κορυφαίους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ομιλία σε Έλληνες που ζούν στο Βέλγιο, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη,την επόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες.

Κατα την διάρκεια της επίσκεψής του (από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή) στην έδρα της ΕΕ, ο κ. Κουβέλης θα συναντηθεί την Τρίτη το πρωί (11.00 τοπική ώρα) με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο, λίγο αργότερα με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χάνες Σβόμποντα και το απόγευμα θα συζήτησει για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις με την Επίτροπο Ναυτιλίας και Αλιείας Μαρία Δαμανάκη.

Την Τετάρτη έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις του Φ. Κουβέλη με τους Ευρωπαίους Επίτροπους Λάζλο ‘Αντορ, υπεύθυνο για τα θέμαστα Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, το δε απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση Ελλήνων που διαμένουν στις Βρυξέλλες.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του κ. Κουβέλη ολοκληρώνεται την Πέμπτη με συνέντευξη τύπου στην αίθουσα της μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας και συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο σε θέματα Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάννες Χάν.

SHARE