Στη ΔΗΜΑΡ Α. Διαμαντοπούλου,Ν. Χριστοδουλάκης, Σ.Μπένος, Χ.Καστανίδης, Τ.Γιαννίτσης, Β. Ράπανος;

 

Το πολιτικό “φλερτ” του Φώτη Κουβέλη με 6 στελέχη που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και διετέλεσαν στο παρελθόν υπουργοί των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, αποκαλύπτει σήμερα το “Έθνος”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς μπορεί να έχει αποκλείσει τις συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε κεντρικό επίπεδο, για την προοπτική ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, η θέση αυτή ωστόσο κάθε άλλο παρά τον εμποδίζει να συνομιλεί με στελέχη και προσωπικότητες που προέρχονται από τον συγκεκριμένο χώρο.

Ειδικότερα, το “Έθνος” καταγράφει ως πρώτους… υποψήφιους για μετακίνηση στη Δημοκρατική Αριστερά, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει και ότι η κατάληξη του φλερτ θα είναι αίσια, την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Νίκο Χριστοδουλάκη, τον Σταύρο Μπένο, τον Χάρη Καστανίδη, τον Τάσο Γιαννίτση και τον Βασίλη Ράπανο.

Κοινή συνισταμένη των περισσότερων από τους προαναφερθέντες φυσικά είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν βρέθηκαν λιγότερο ή περισσότερο κοντά στον Κώστα Σημίτη, την εποχή που το κίνημα του “εκσυγχρονισμού” σάρωνε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, μετά τη διαδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου…

SHARE