Στην “Ελλήνων Πρωτοβουλία” και ο Γιάννης Μανώλης. (σ.σ. λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;)

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες απηύθυναν τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου «Ελλήνων Πρωτοβουλία» το οποίο αποτελεί τον προπομπό πολιτικού σχηματισμού που θα αποτελείται κατά βάση από στελέχη τα οποία αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς και από άλλους ανεξάρτητους βουλευτές.

Σύμφωνα με τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου, η πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός φορέα προβληματισμού αναλήφθηκε ώστε μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και εμπειριών, «να επιτρέψει στον Ελληνισμό να βρει το δρόμο του, διαλύοντας την ομίχλη από την απουσία προοπτικής, δίνοντας ελπίδα για το αύριο».

Επίσης γίνεται λόγος για την ανάγκη θεμελίωσης ενός κράτους απαλλαγμένου από τις δουλείες και τη διαφθορά, ενός κράτους «στο οποίο ο νόμος θα εφαρμόζεται σε όλους και σε εύλογο χρόνο, ενός κράτους στο οποίο η οικονομία θα αναπτύσσεται χωρίς παθογένειες, αποτρέποντας την υποταγή των νοικοκυριών μας στην επικυριαρχία των δανειστών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η προσχώρηση και του Γιάννη Μανώλη στην πρωτοβουλία.

SHARE