Σούπερ κορίτσια στο πλευρό του Η.Κασιδιάρη για το Δήμο Αθηναίων (VIDEO)

ΕικόναΔύο κορίτσια, η κοινωνική λειτουργός Μαρία Ζαπάντη και η οικονομολόγος Αγγελική Γεννατά, που ανήκουν στον στενό πυρήνα συνεργατών του υποψήφιου δημάρχου  Αθηναίων Η.Κασιδιάρη «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στη σημερινή  παρουσίαση του  ψηφοδελτίου.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε κατά την παρουσίαση του συνδυασμού το στίγμα της Eλληνικής Αυγής  και το πώς θα διοικήσει τον Δήμο.

Θα τριπλασιαστούν τα δημοτικά τέλη για τις τράπεζες και τα ενεχυροδανειστήρια, ενώ παράλληλα θα μειωθούν τα τέλη για τους δοκιμαζόμενους βιοπαλαιστές – επαγγελματίες.

Θα κοπούν τα προνόμια των δημοτικών “αρχόντων” και τα δώρα στους νταβατζήδες – εργολάβους.

Θα δημιουργηθεί ένα δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων όπου κάθε δημότης θα έχει πρόσβαση σε προϊόντα μόνο Ελλήνων παραγωγών σε τιμές κόστους, χτυπώντας έτσι το καρτέλ της ακρίβειας.

Με αυτόν τον πόλεμο που θα ανοίξει η Χρυσή Αυγή απέναντι σε εργολάβους – νταβατζήδες, τραπεζίτες και καρτέλ, είναι λογικό το διεφθαρμένο καθεστώς να θέλει να κλείσει όλους τους Συναγωνιστές στην φυλακή, κάτι όμως που δεν μας πτοεί καθόλου, είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

 

1

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IJuZN_myiW4#t=22

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

http://elldiktyo.blogspot.gr

 

 

SHARE