Σοκάρει το σημείωμα του βαρυποινίτη που βρέθηκε στα χέρια του άτυχου υπαρχιφύλακα

«Δεν χορτάσατε τόσα χρόνια απ΄τη ζωή μου; Από το 1997 είμαι μέσα. Ακόμη συνεχίζεται και με κρατάτε. Γιατι δε με αφήσατε να βρώ ζωντανή τη μάνα μου και να φτιάξω και γω μια οικογένεια; Τώρα αναγκαστικά πρέπει να πάρω μια ζωή από εσάς…».

Αυτό έγραφε το σημείωμα που σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στα χέρια του άτυχου υπαρχιφύλακα, πατέρα δυο παιδιών, που έσφαξε χθές το μεσημέρι στις φυλακές Μαλανδρίνου, ο Αλβανός βαρυποινίτης Ιλί Καρέλι.

«Το έκανα γιατί εμένα μου στερήσατε δυο ζωές..» Αυτά ήταν τα  λόγια που φέρεται να είπε ενώπιον του Εισαγγελέα της Άμφισσας,   ο Αλβανός βαρυποινίτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας και την κατάθεση ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου, όλα έγιναν στις 12.10 το μεσημέρι της Τρίτης. Εκείνος βρισκόταν στον 1ο όροφο των κελιών της Β’ Πτέρυγας μαζί με 2 συναδέλφους του και έκλειναν τα κελιά. Στο ισόγειο βρισκόταν ο άτυχος υπαρχιφύλακας μαζί με δυο άλλους υπαλλήλους για να κλείσουν κι εκείνοι τα κελιά.

«‘Άκουσα φωνές και βοήθεια και έτρεξα κάτω. Είδα τον Τσιρώνη αιμόφυρτο στο πάτωμα . Του έβαλα μια πετσέτα στο λαιμό και τον τραβήξαμε με έναν κρατούμενο στο διάδρομο.   Ο δράστης μας έδωσε εκεί ένα σημείωμα , που ήταν γεμάτο αίματα» κατέθεσε χαρακτηριστικά ο σωφρονιστικός υπάλληλος

SHARE