Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη – Κηδεύεται αύριο στη Χαλκίδα

aslanisΣε πνευμονικό οίδημα αποδίδει ο ιατροδικαστής, Σωτήρης Μπουζιάνης, την προσωρινή αιτία θανάτου του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο κ. Μπουζιάνης πήρε βιολογικό υλικό από το σώμα του σχεδιαστή και όπως σας υποστήριξε στο star.gr μέσα σε 15-20 μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν την πλήρη εικόνα της κατάστασης, καθώς τα μέχρι στιγμής ευρήματα δεν μπορούν να μιλούν ξεκάθαρα για αυτοκτονία.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε το star.gr με τον κύριο Μπουζιάνη, είπε: «Δεν είμαι σε θέση να σας πω αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια γι’ αυτό πήραμε και δείγμα για τις εργαστηριακές εξετάσεις. Όταν θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις θα είμαστε σαφείς για την αιτία του θανάτου».

Το μόνο σίγουρο είναι πώς δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ ο σχεδιαστής είχε πεθάνει 10 ώρες νωρίτερα από την ώρα που τον βρήκαν. Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Εν τω μεταξύ, θρήνος επικρατεί στην Χαλκίδα, τον τόπο καταγωγής του λαμπερού μόδιστρου, όπου φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν πώς «έφυγε» έτσι ξαφνικά στα 63 του έτη.

Πηγή: Star.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης – Η μόδα θρηνεί έναν από τους πιο άξιους εκπροσώπους της (photos)

Αυτοκτόνησε ο Μιχάλης Ασλάνης

SHARE