Σενάρια για …ψυχιάτρους για το άφαντο Boeing της Malaysia Airlines

 

Μια φωτογραφία από δορυφόρο, φέρεται “απαθανατίζει” την πτήση MH370 ώρες μετά το χρονικό σημείο όπου χάθηκε από τα ραντάρ, να πετά πάνω από μια πυκνή ζούγκλα, σε πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, την φωτογραφία εντόπισε ένας φοιτητής από την Ταιβάν, στην διαδικτυακή υπηρεσία Tomnod, που προσφέρεται μέσα από τη μηχανή αναζήτησης χαρτών και την αναδημοσιεύουν σήμερα οι εφημερίδες στη Μαλαισία.

Η αυθεντικότητα της εξετάζεται, ωστόσο προκαλεί πολλά ερωτήματα το γεγονός ότι το αεροσκάφος φαίνεται να ίπταται πάνω από μια δασώδη περιοχή την ίδια ώρα που πολλές εφημερίδες στην Μαλαισία δημοσιεύουν μαρτυρίες χωρικών στα βόρεια της χώρας που δηλώνουν πως είδαν την μέρα της εξαφάνισης του Μπόινγκ ένα μεγάλο αεροπλάνο να πετά πάνω από τις καλύβες τους και μάλιστα να κάνει στροφή και να αλλάζει πορεία…

Ένα απλό και λογικό σενάριο για την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines

Μέσα στα δεκάδες απίστευτα σενάρια περί τρομοκρατίας, πιλότου που τον χώρισε η γυναίκα του, εξειδικευμένων αεροπειρατών που “έκρυψαν” το αεροπλάνο, δημοσιεύτηκε στο Business Insider, ένα απλό και λογικό σενάριο του πρώην πιλότου Chris Goodfellow

Διαβάστε το:

Σύμφωνα με το Business Insider, που επιστράτευσε τις γνώσεις του πρώην πιλότου Chris Goodfellow, το πιθανότερο σενάριο που εξηγεί την εξαφάνιση του αεροσκάφους είναι το εξής:

Λίγο μετά την απογείωση του Boeing και την γνωστή πλέον “καληνύχτα” του πιλότου, το πιλοτήριο γέμισε καπνούς, πιθανότατα από κάποια βλάβη στον μπροστινό τροχό. Μόλις έγινε αντιληπτή η βλάβη ο πιλότος κινήθηκε προς ένα ασφαλές αεροδρόμιο για έκτακτη προσγείωση.

Το αεροδρόμιο αυτό, είναι το Pulau Langkawi, κοντά στα νησιά Ανταμάν, επομένως το αεροπλάνο κινήθηκε προς τα δυτικά.

Ενώ το αεροπλάνο κινούταν με τον αυτόματο πιλότο προς το πλησιέστερο αεροδρόμιο οι πιλότοι προσπάθησαν να εντοπίσουν την εστία του καπνού, κλείνοντας παράλληλα τα ηλεκτρικά κυκλώματα προσπαθώντας να απομονώσουν την πηγή του, ωστόσο, δεν πρόλαβαν και το πιλοτήριο γέμισε με καπνούς προκαλώντας πιθανότατα το θάνατο τους.

Χωρίς πιλότους να κατευθύνουν το αεροπλάνο και με τον καπνό να εξαπλώνεται σε ολόκληρο το αεροσκάφος, δεν υπήρχε κανείς να κατευθύνει το Boeing το οποίο ακολουθούσε την πορεία του προς τον Ινδικό Ωκεανό, περνώντας πάνω από τα νησιά Ανταμάν. Εν τέλει, ύστερα από τόσες ώρες πτήσης το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα και έπεσε στη θάλασσα.

 

«Σχετικά με το χαμένο αεροσκάφος, η οργάνωση ”Comprehensive Nuclear-Test-Ban Treaty” με έδρα της τη Βιέννη επιβεβαίωσε ότι δεν έχει εντοπίσει ούτε σημάδια έκρηξης, ούτε σημάδια συντριβής στο έδαφος; ή το νερό». Τη δήλωση αυτή έκανε ο εκπρόσωπος του γγ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, Στέφαν Ντουζάριτς.

Ο κ. Ντουζάριτς εξήγησε ότι τα συστήματα εντοπισμού που διαθέτει η CTBTO, ειδικά για πυρηνικές εκρήξεις, μπορούν να εντοπίσουν και αεροπορικά ατυχήματα. Συγκεκριμένα μπορούν να δουν αν έχει γίνει έκρηξη αεροσκάφους στον αέρα, ενώ εντοπίζουν και τα σημεία πρόσκρουσης αεροσκαφών στη θάλασσα ή τη στεριά. Στην περίπτωση της πτήσης MH370 δεν βρήκαν τίποτε!

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΠ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Νέα σενάρια έχει πυροδοτήσει μία φωτογραφία του κυβερνήτη του εξαφανισμένου Boeing, στην οποία ο ίδιος εικονίζεται να φορά μία μπλούζα με πολιτικό μήνυμα.

«Democracy is dead» (Η Δημοκρατία είναι νεκρή) είναι το μήνυμα που αναγράφεται στη μπλούζα του πιλότου του αεροσκάφους της Malaysia Airlines. Συνδυάζοντας την πληροφορία ότι ο κυβερνήτης, Zaharie Ahmad Shah, είναι φανατικός υποστηρικτής του ηγέτη της αντιπολίτευσης, Anwar Ibrahim, οι ερευνητές οδηγούνται στο ενδεχόμενο σενάριο ότι «θα μπορούσε ο ίδιος να έχει καταλάβει το αεροπλάνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας».

Η εν λόγω εκδοχή, ενισχύεται από το γεγονός ότι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης φυλακίστηκε «για ομοφυλοφιλία» λίγο πριν από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Boeing.

Το FBI δεν αποκλείει την πιθανότητα ο «πειρατής» να είναι ο ίδιος ο πιλότος ενώ, σύμφωνα με τους ίδιους, ενδεχομένως οι επιβάτες να κρατούνται σε άγνωστη τοποθεσία.

 

Αμερικάνικο σενάριο για το μοιραίο Boeing: Το έκρυψαν και θα το χρησιμοποιήσουν σαν όπλο καταστροφής 

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος της επιτροπής εσωτερικής Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μάικλ ΜακΚόλ, δήλωσε σήμερα ότι το αεροπλάνο είναι πιθανό να έχει κρυφτεί κάπου για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως «πύραυλος κρουζ».

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ο Μάικλ ΜακΚόλ δήλωσε ότι αυτήν τη στιγμή δεν είναι σαφές εάν η μυστηριώδης εξαφάνιση του Boeing 777 συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια, αλλά θεωρεί ότι οι αμερικανικές αρχές ανησυχούν για την πιθανότητα το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί κάπου για να παραμείνει κρυμμένο και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως όπλο καταστροφής.

Το αεροπλάνο είναι πιθανόν ότι πήρε δύο κατευθύνσεις μετά την εξαφάνισή του: προς βορράν, προς το Καζακστάν, αλλά στην περίπτωση αυτή θα είχε εντοπισθεί από ραντάρ.

«Η άλλη υπόθεση είναι ότι είτε προσγειώθηκε σε μία χώρα όπως η Ινδονησία, και θα μπορούσε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος κρουζ, όπως έκαναν οι τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου…», δήλωσε.«Ενα είναι σίγουρο: δεν επρόκειτο για ατύχημα. Πρόκειται για μία σκόπιμη ενέργεια και το θέμα είναι να μάθουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν», πρόσθεσε.

SHARE