ΣΥΡΙΖΑ: Σταθερά αδιόρθωτος ο κ. Μητσοτάκης – Επί δύο χρόνια ζητούσε επίμονα εκλογές

Επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του που αφορά στη συνέντευξη του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη 82η Δ.Ε.Θ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης παραμένει σταθερά αδιόρθωτος αφού επί δύο χρόνια ζητούσε επίμονα εκλογές (!), που φυσικά δεν του “βγήκαν”, σήμερα πιστεύει ότι η ελληνική κοινωνία θα στηρίξει τις ακραία νεοφιλελεύθερες θέσεις του που απευθύνονται στην κρατικοδίαιτη ολιγαρχία. Δηλαδή την ελίτ που έφερε τη χώρα στη χρεοκοπία».

Παράλληλα σημειώνει ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για νέο, τέταρτο, μνημόνιο, διέπρεψε, για μια ακόμα φορά, στο ρόλο του ως πλασιέ επιχειρηματικών συμφερόντων, επέδειξε τη μέγιστη δυνατή προθυμία του στις πιο ακραίες απαιτήσεις των δανειστών, ενώ απέτυχε να πάρει αποστάσεις από την ακροδεξιά καλύπτοντας και πάλι τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη».

Κλείνοντας η ανακοίνωση επισημαίνει: «Και βέβαια ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έδωσε καμία απάντηση για τα σημερινά δημοσιεύματα (Documento, rpntv.gr) αφού πρώτα δεν άφησε κανένα περιθώριο για ερώτηση, σχετικά με το επίμαχο ζήτημα της αποπληρωμής των δανείων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ της ΝΔ. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ακραία νεοφιλελεύθερο και ξεδιάντροπα λαϊκιστή κ. Μητσοτάκη».

SHARE