ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ MALAYSIA ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ BBC

 

UPD: Νέες πληροφορίες μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία, καταγράφηκαν εικόνες από κινεζικό δορυφόρο, όπου υποτίθεται πως φαίνεται το Boeing της Malaysia.
Δόθηκε μάλιστα στη δημοσιότητα από το BBC μια φωτογραφία όπου υποτίθεται πως φαίνονται τα συντρίμμια.
Οι συντεταγμένες των φωτογραφιών τοποθετούν τα αντικείμενα στο θαλάσσιο χώρο της Νότιας Κίνας, ανάμεσα σε Μαλαισία και Βιετνάμ, εκεί δηλαδή που είχαν προσδιορίσει από την αρχή οι υπηρεσίες την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

 

TO ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ

Πώς μπορεί ένα υπερσύγχρονο αεροσκάφος απλώς να εξαφανιστεί από προσώπου γης, χωρίς να εκπέμψει σήμα και δίχως κάποιο ραντάρ να το εντοπίζει;

Νέο σενάριο, στα τόσα που έχουν γραφεί μετέδωσε το δίκτυο Sky News.

“Αποσυμπίεση στο πιλοτήριο,  ανάγκασε τους κυβερνήτες να στρίψουν δυτικά.  Δεν πρόλαβαν να βάλουν τις μάσκες οξυγόνου και έχασαν τις αισθήσεις τους .  Το αεροπλάνο συνέχισε να πετά έως ότου έμεινε από καύσιμα”.  Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό, τότε το αεροπλάνο έπεσε στο μέσο του  Ινδικού ωκεανού.

Την ίδια στιγμή, ανοιχτό παραμένει ακόμα το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας, έπειτα και από τις δηλώσεις του επικεφαλής της CIA, Τζον Μπρέναν, ο οποίος υποστήριξε ότι αυτό το ενδεχόμενο είναι ακόμα ανοιχτό. Λέγεται, μάλιστα, ότι τα εκρηκτικά μπορεί να πέρασαν στο αεροσκάφος μέσα σε υποδήματα επιβάτη.

ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ…

Πολίτες της βορειοανατολικής Μαλαισίας δήλωσαν πως άκουσαν θόρυβο από αεροπλάνο που πετούσε σε χαμηλό υψόμετρο, ενώ άλλοι στις νότιες ακτές της χώρας υποστήριξαν πως είδαν φώτα κοντά στη θάλασσα, ενώ μία τελευταία μαρτυρία κάνει λόγο για πτώση φλεγόμενου αεροσκάφους στις νοτιοανατολικές ακτές του Βιετνάμ.

Σχετικά με την τελευταία μαρτυρία, εργαζόμενος σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου στις νοτιοανατολικές ακτές του Βιετνάμ υποστήριξε πως είδε το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών τυλιγμένο στις φλόγες να καταλήγει στη θάλασσα.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:

Το απόλυτο μυστήριο επικρατεί γύρω από το χαμένο αεροσκάφος των Malaysia Airlines καθώς οι ερευνες παραμένουν στο σκοτάδι.

Στρατιωτικά ραντάρ της Μαλαισίας εντόπισαν στίγμα το οποίο πιθανά να ανήκει στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines σε περιοχή στα βόρεια των στενών της Μάλακα, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου το αεροπλάνο ανέφερε θέση στις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας.

Την ανακοίνωση έκανε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου της πολεμικής αεροπορίας της Μαλαισίας. Επισήμανε όμως ότι δεν υπάρχει επιβεβαίωση γι αυτό που λέει, ούτε είναι βέβαιο ότι πρόκειται για την πτήση MH370!

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου της πολεμικής αεροπορίας της Μαλαισίας δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ότι το στίγμα αφορά τις 02:15 το ξημέρωμα του Σαββάτου (τοπική ώρα), 45 περίπου λεπτά αφού το αεροσκάφος με τους 239 επιβαίνοντες (227 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος) εξαφανίστηκε από τις οθόνες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, μεταξύ των ανατολικών ακτών της Μαλαισίας και του Βιετνάμ.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

Όσο περνούν οι μέρες και δεν εντοπίζονται ίχνη του αγνοούμενου αεροσκάφους, πληθαίνουν τα σενάρια σχετικά με το τι μπορεί να συνέβη. Χθες Τρίτη, η μαλαισιανή αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν αποκλείει την πιθανότητα ο κυβερνήτης ή ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου να αντιμετώπιζε “ψυχολογικά προβλήματα” και να έριξε το Μπόινγκ.

Χθες το βράδυ τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας μετέδωσε ανησυχητικές πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για τη συνήθεια του συγκυβερνήτη να προσκαλεί γυναίκες μέσα στο πιλοτήριο.

 

SHARE