Ρ. Μέρντοχ: Παραδέχεται ότι τον “κεράτωσε” η γυναίκα του με τον Τόνι Μπλερ

Ο Αυστραλός μεγιστάνας των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ, σε συνέντευξη του στο περιοδικό “Fortune”, επιβεβαιώνει τις φήμες της εξωσυζυγικής σχέσης της πρώην γυναίκας του, Γουέντι Ντενγκ, με τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ. 

“Το διαζύγιό μου με τη Γουέντι Ντενγκ δεν ήταν εύκολη υπόθεση, ήταν μία επίπονη διαδικασία. Όταν ενημερώθηκα για το ερωτικό σημείωμα της Γουέντι προς τον Μπλερ ήρθα σε δύσκολη θέση και εν συνεχεία ζήτησα από το προσωπικό στο ράντσο μου στην Καλιφόρνια να με ενημερώσει για το αν πράγματι οι δυο τους απολάμβαναν εκεί ρομαντικά διήμερα” υποστήριξε ο Μέρντοχ.

Χωρίς να αναφερθεί στα όσα του είπε το προσωπικό, λίγες ημέρες αργότερα, διάβαινε την πόρτα του δικηγόρου του για το διαζύγιο. Στο σημείωμά της, η Γουέντι… έσταζε μέλι για τον Τόνι Μπλερ. «Μου λείπει τόσο πολύ ο Τόνι… Είναι τόσο γοητευτικός και τα ρούχα του πανέμορφα. Έχει τόσο ωραίο σώμα, έχει υπέροχα πόδια και κ…ο. Είναι ψηλόλιγνος και έχει υπέροχο δέρμα. Λατρεύω τα διαπεραστικά μπλε μάτια του και το αίσθημα κυριαρχίας που βγάζει πάνω στη σκηνή…» έγραφε η κινεζικής καταγωγής Γουέντι.

Ο Μέρντοχ «ομολογεί» την απιστία της γυναίκας του με τον Μπλερ

SHARE