Ρομά έστειλαν στο νοσοκομείο 9 αστυνομικούς γιατί πέθανε σε Τμήμα συγγενής τους

Αποτέλεσμα εικόνας για ρομα εστειλαν στο νοσοκομειοΕξαγριώθηκαν οι συγγενείς ενός Ρομά που άφησε την τελευταία του πνοή σε αστυνομικό τμήμα  και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, με αποτέλεσμα εννέα αστυνομικοί να μεταφερθούν στο 401 ΓΣΝ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συγγενείς ενός 64χρονου Ρομά που συνελήφθη στις 12 Δεκεμβρίου συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 64χρονος είχε καταλήξει μέσα στο αστυνομικό τμήμα από παθολογικά αίτια και οι συγγενείς του συγκεντρώθηκαν έξω από το ΑΤ.

Οι συγγενείς του 64χρονου φώναζαν συνθήματα και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς επιρρίπτοντας τους ευθύνες για το θάνατο του 64χρονου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών στην εκπομπή «Live News» οι Ρομά κρατούσαν καδρόνια και πέτρες, και ήταν οργανωμένοι αλλά και αποφασισμένοι να προκαλέσουν επεισόδια. Αμέσως άρχισαν να χτυπούν με τα καδρόνια ότι έβρισκαν μπροστά τους και να πετούν πέτες στα τζάμια.

Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις και Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, δέχθηκαν βίαια επίθεση σε βάρος τους με αποτέλεσμα εννέα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.