Ρεζίλι των σκυλιών… – Δείτε τι γράφει ο ξένος Τύπος για τα επεισόδια στη Τούμπα

Το γύρο του κόσμου έκανε ο ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό με τα γραφόμενα στα ξένα ΜΜΕ να μην είναι ιδιαίτερα… κολακευτικά.

Αναλυτικά δημοσιεύματα του εξωτερικού:

AFP (Γαλλία): «O Ολυμπιακός είναι έξαλλος με τα γεγονότα στον επαναληπτικό κυπέλλου. Ο αγώνας ξεκίνησε με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν φωτιά στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας».

Yahoo: «Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός καθυστέρησε να αρχίσει 75 λεπτά εξαιτίας του γιγαντιαίου σύννεφο καπνού από φωτοβολίδες αλλά και ψαριών που πετάχτηκαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Δεν κάνουμε πλάκα. Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, ενώ τελείωσε με 15 λεπτά καθυστέρηση».

METRO (Αγγλία): «Καλώς ήρθατε στην κόλαση! Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιουργούν εκφοβιστική ατμόσφαιρα για τον Ολυμπιακό. Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Businees Insider (Αυστραλία): «Αυτό είναι από τα πιο τρελά πράγματα που έχουμε δει ποτέ σε επαγγελματικό αγώνα ποδοσφαίρου».

SB Nation: «Δαχτυλίδια φωτιάς και νεκρά ψάρια; Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τρομακτικοί. Τρέξε Ολυμπιακέ τρέξε. Ξέρετε τι είναι τρομακτικό; Η φωτιά. Ξέρετε τι είναι πραγματικά τρομακτικό; Δαχτυλίδια φωτιάς. Ξέρετε τι είναι σούπερ-ντούπερ τρομακτικό; Δαχτυλίδια φωτιάς από ανθρώπους που σε μισούν. Ξέρετε πιο είναι το πιο τρομακτικό; Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ! Μπράβο στους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν τα έκαναν πάνω τους. Τρομακτικό, τσεκ. Κίνδυνος τραυματισμού, τσεκ. Στόχευση αντίπαλης ομάδας, τσεκ. Συγχαρητήρια οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είστε αληθινά τρομακτικοί και μην μας πλησιάσετε ποτέ».

Spiegel (Γερμανία): «Οι ταραχές επισκίασαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν φωτοβολίδες καίγοντας τον πάγκο του Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή αρνητικά αρκετές φορές στο παρελθόν από τις πράξεις των οπαδών του. Έτσι, μετά από την τιμωρία τηςUEFA, έπαιξε το καλοκαίρι χωρίς κόσμο στον προκριματικό του Champions Leagueμε την Σάλκε».

Sports (Γαλλία): «Το παιχνίδι ξεκίνησε με 75 λεπτά καθυστέρηση μετά τις υπερβολές των οπαδών του ΠΑΟΚ που πέρα από τα παραδοσιακά καπνογόνα έβαλαν και εκατοντάδες ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού».

Βiobio Chile (Χιλή):  «Πετάχτηκαν… αντζούγιες στον πάγκο του Ολυμπιακού. Υπάρχουν και οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη που μίλησε για υπέρτατη ταπείνωση και τρομοκρατία».

Πηγή: gazzetta.gr

SHARE