Τι συζήτησαν Κ. Καραμανλής – Ντ. Μπακογιάννη [VIDEO]

[UPD] Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί η συνάντηση ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Σε ερώτημα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε: «Δεν το συζητήσαμε, αλλά ξέρω την πάγια θέση του Καραμανλή πάνω σε αυτό». Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Δ. Αβραμόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, είπε: «Η πάγια θέση του Καραμανλή είναι γνωστή σε όλους, δεν χρειάζεστε έμενα για να σας την πω».

Αναφορικά με τη συνάντηση, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι «δεν συζητήσαμε θέματα εσωτερικά της ΝΔ. Αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή είναι η χώρα. Η χώρα βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση, πρέπει να κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε την πατρίδα μας».

Όπως τόνισε η πρώην υπουργός, «συζήτησαν για μια πρόταση που της έγινε από το τριμελές προεδρείο του ΟΑΣΕ, για να συμμετάσχει σε ένα 15μελες συμβούλιο για την κρίση στην Ουκρανία».

«Θα αποδεχτώ» συμπλήρωσε η κ. Μπακογιάννη.


Real.gr- ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ by realmedialive

TO ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Óôéãìéüôõðï áðï ôçí äåýôåñç óõíåäñßáóç ôçò Óõíüäïõ ÊïñõöÞò ôùí Áñ÷çãþí Êñáôþí êáé ÊõâåñíÞóåùí ôçò Å.Å ðïõ îåêßíçóå ôéò åñãáóßåò ôçò óÞìåñá ôï ðñùß óôéò ÂñõîÝëëåò.Óôçí öùôïãñáößá áðï áñéóôåñÜ ï Êýðñéïò ÕÐÅÎ ÌÜñêïò Êõðñéáíïý êáé ï Ðñùèõðïõñãüò Êþóôáò ÊáñáìáíëÞò  , ÐáñáóêåõÞ 19 Éïõíßïõ 2009 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί αύριο με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Πρόκειται για την πρώτη φορά που ανακοινώνεται συνάντηση του κ. Καραμανλή μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία της ΝΔ.

Στη συναντηση θα συζητηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, τα αίτια της ήττας, οι πολιτικές εξελίξεις αλλά και το μέλλον της κεντροδεξιάς παράταξης. Αναμένεται να συζητηθεί επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, και το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μετά τον κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος ενημέρωσε και τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά ότι σε περίπτωση που από τον ΣΥΡΙΖΑ προταθεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα τον ψηφίσει, και τα δύο κορυφαία στελέχη της παράταξης φέρονται να κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση.

Η συνάντηση της κυρίας Μπακογιάννη με τον κ. Καραμανλή γίνεται ενώ στο παρασκήνιο υπάρχει δυσαρέσκεια τόσο για την ήττα, όσο και για την αντιπολιτευτική γραμμή που ακολουθεί από την επομένη των εκλογών ο κ. Σαμαράς (Διαβάστε σχετικά εδώ).

SHARE