Ρέμος: Είμαι στόχος – Με “ξέσκισε” ο δημοσιογράφος της Bild

remos-570

Για το ΣΔΟΕ, την περιβόητη συναυλία στην Μύκονο και τα όσα γράφτηκαν στην Bild μίλησε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.

«Είμαι ένας στόχος πολύ μεγάλος» δήλωσε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Ευθύνη έχουμε όλοι μας… Είμαι ο νούμερο ένας στόχος! Είναι άδικο αυτό… Είμαι ο απόλυτος στόχος. Φορολογικά; Με πρωτοσέλιδα»;

Όσο για το αν έχει παράπονο από τους δημοσιογράφους δήλωσε: «Από τους δημοσιογράφους, τους πραγματικούς, δεν έχω κανένα παράπονο. Αλλά από τους δημοσιογραφίσκους έχω πολύ μεγάλο θυμό, γιατί, νομίζουν ότι μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν».

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για την περιβόητη συναυλία στην Μύκονο και τις σαμπάνιες που κόστιζαν χιλιάδες ευρώ είπε: « Το έκαναν κάποιοι άλλοι, όχι εγώ… Εγώ τραγούδησα. Θέλανε να ξοδέψουν τα χρήματά τους έτσι, εγώ τι έπρεπε να κάνω; Να βρω ένα πιστόλι και να τους εκτελέσω»;

Όσο για τα όσα είπε στην γερμανική εφημερίδα Bild, ο τραγουδιστής είπε: «Ο δημοσιογράφος της με ξέσκισε, ποτέ δεν έγραψε αυτά που του είπα, έγραψε ό,τι ήθελε».
Πηγή: newsbeast.gr

SHARE