ΡΟΔΟΣ: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα όργια των Σουηδών τουριστών

https://i1.wp.com/www.newsbeast.gr/files/temp/34C0D9D9118AA9CFFEF187E0BACA5572.jpg?w=696

Τα κρούσματα νεαρών αλλοδαπών γυναικών που συμμετέχουν σε όργια με πελάτες νυχτερινών κέντρων και στη Ρόδο, δεν αποτελούν κάτι το αξιοπερίεργο. Τα ερωτικά «πάρτι», που διαρκούν ατέλειωτες ώρες, δεν περιορίζοντο μέχρι πρότινος στο Φαληράκι με πρωταγωνιστές κυρίως Άγγλους. Τώρα πλέον φαίνεται ότι υπάρχουν ανάλογες συμπεριφορές και από Σουηδούς…

Η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρία Σοφία Βαΐτση παρήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις από δύο ζευγάρια Σουηδών, που εμφανίζονται σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημοσίως σε κλαμπ στη Ρόδο, υπό τα βλέμματα δεκάδων θαμώνων, που τους μαγνητοσκοπούν και της απλής συνέργειας στην πράξη αυτή από τους ιδιοκτήτες και υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου, που φέρονται να τους ενθαρρύνουν.

Η κ. Εισαγγελέας ζητά με την παραγγελία της στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου να διακριβωθούν τα στοιχεία των «πρωταγωνιστών» του ροζ βίντεο, το κέντρο στο οποίο έχει γυριστεί και τα στοιχεία των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων.

Επιπλέον παραγγέλλεται, εφεξής, και καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου να διενεργούνται μικτοί έλεγχοι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Α.Τ. Ρόδου σε νυχτερινά κέντρα.

Η κ. Εισαγγελέας διέταξε επίσης την 1η και 15η μέρα κάθε μήνα να υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από τα κλιμάκια, που θα ενεργοποιηθούν για τους ελέγχους, αναλυτική έκθεση πεπραγμένων.

ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

Ρόδος: Απίστευτα όργια με Σουηδούς τουρίστες στο Φαληράκι

Ένα βίντεο είναι διαθέσιμο σε κοινή θέα, χωρίς κανένα περιορισμό σε χρήστες του διαδικτύου.

Σε αυτό εμφανίζονται σε μπαρ της Ρόδου δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημοσίως, χειροκροτούμενοι και επικροτούμενοι από τους δεκάδες θαμώνες, που τους μαγνητοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα και τους επευφημούν.

Τα δύο ζευγάρια, εμφανώς μεθυσμένα, αν όχι υπό την επήρεια άλλων ουσιών, δεν διστάζουν να λικνίζονται γυμνά προς τέρψιν όχι μόνο των θαμώνων αλλά και του παγκοσμίου internet, που σχηματίζει από μια μεμονωμένη ευτυχώς λήψη σε ένα νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, την εντύπωση ότι στο νησί γίνονται «σόδομα και γόμορα».

Εκπλήσσει ταυτόχρονα το γεγονός ότι υπάλληλος του κέντρου με τη σχετική ενδυμασία «Crew» παροτρύνει τα ζευγάρια να κορυφώσουν τις σεξουαλικές πράξεις στις οποίες επιδίδονται και προσπαθεί να ξεσηκώσει το πλήθος ενώ μόνο ως αστείο φαντάζει το γεγονός ότι μέσα στην αναμπουμπούλα των laser, των χειροκροτημάτων και των μαγνητοσκοπήσεων υπήρξε και κάποιος που επιχειρούσε μάταια να βάλει μια φωσφορούχα κίτρινη μπλούζα για να καλύψει τα απόκρυφα σημεία του ενός εκ των δύο ανδρών, που χορεύει ασταμάτητα σε μπάρα του καταστήματος.

SHARE