Π.Ψωμιάδης: “Με έδιωξαν οι άκαπνοι – Δεν είμαι γόνος δυναστείας, δεν έχω τελειώσει αμερικάνικο κολέγιο”

Η δήλωση του Π.Ψωμιάδη για την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ:
«Πριν ενάμιση χρόνο ο κ. Σαμαράς με “έχρισε αρχιστράτηγο” της Β. Ελλάδος και όχι μόνο. Τότε είχε δικαστικές εκκρεμότητες, τότε ήμουν σε αργία, δηλαδή τιμωρημένος. Σήμερα έχουν εκδικαστεί αυτές οι υποθέσεις, έχω αθωωθεί και δυστυχώς κάποιοι άκαπνοι, άφιλοι και αχάριστοι με έδιωξαν από τη Ν.Δ. Εγώ δεν έφυγα από τη Ν.Δ., η Ν.Δ. έφυγε από εμένα. Η Ν.Δ. έφυγε μέσα από την κοινωνία, μέσα από τον λαό. Εγώ δεν μπορούσα να αντέχω άλλο και το έλεγα συνεχώς, μήνες ολόκληρους, αυτή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, την ισοπέδωση των πάντων.

Αλλά σίγουρα δεν χρωστάω τίποτα στον κ. Σαμαρά και τους υπουργούς, μου χρωστάνε… Ενάμιση χρόνο δεν μπορούσα να μιλήσω με τον κ. Σαμαρά. Όχι με τον κ. Σαμαρά, ούτε με τους ιδιαιτέρους, αυτή την ατραξιόν που έχει δίπλα του.

Απλώς μεθόδευαν την καρατόμησή μου από τη Ν.Δ., με κρατούσαν όμηρο, γιατί ενόχλησα. Ενόχλησε η παρουσία μου στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία, οι θέσεις μου για το μνημόνιο, οι θέσεις μου για το σκοπιανό. Αυτά ενόχλησαν, δυστυχώς. Τί να κάνω; Δεν είμαι ρε παιδί μου γόνος κάποιας οικονομικής ή πολιτικής δυναστείας, δεν έχω τελειώσει κάποιο αμερικάνικο κολέγιο. Εγώ γεννήθηκα από φτωχούς, αλλά πλούσιους σε αξίες γονείς».

Πηγή: e-saloniki.gr

SHARE