Π.Μπαλτάκος: “Τα πιστεύω μου”

«Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά», είπε σε συνέντευξή του στη Real News ο Τ.Μπαλτάκος  και ως επιχείρημα αναφέρει ότι η ΝΔ , η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ φτάνουν το 46%. «Αν ενωθούμε θα κυβερνάμε για 50 χρόνια. Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά», είπε .

«Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει τον δικό μου αποκλεισμό από μία τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα», τόνισε.

-Σε ερώτηση για το αν επιμένει σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή ακόμα και τώρα που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση, απάντησε «Οχι με αυτούς. Θέλω τους 500.000 ψηφοφόρους της ΧΑ που δεν είναι ναζί».

-«Επαιξα ένα επικίνδυνο αλλά αναγκαίο για την παράταξη και τη χώρα ρόλο και πλήρωσα το κόστος», ανέφερε και πρόσθεσε πως έμαθε πολλά μυστικά των Χρυσαυγιτών, όπως ότι «είναι παγανιστές και ειδωλολάτρες. Μιλώντας μαζί τους έμαθα ότι άρχισαν να επισκέπτονται και να διανυκτερεύουν με τις ημέρες σε μοναστήρια και του Αγίου Ορους. Οχι βέβαια γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν την ορθοδοξία αλλά για να ακυρώσουν τη δική μας στρατηγική ταύτισης με την Εκκλησία.

SHARE