Π.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Δε θέτω θέμα Προέδρου – Όχι σε συνεργασία με τον Π.Καμμένο

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τάσσεται κατά της εκλογής προέδρου από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ , υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι θέλει να αλλάξει «ουσιώδεις πλευρές της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον πρόεδρό του», ενώ αρνείται συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real news», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει κατά της εκλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τα μέλη του κόμματος, θεωρώντας ότι μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να περιπέσει «σε ένα αρχηγικό και προεδροκεντρικό καθεστώς».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως το «Αριστερό Ρεύμα» συνεχίζει να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Το αριστερό Ρεύμα δεν έθεσε ούτε θέτει θέμα προέδρου του κόμματος. Κάθε άλλο! Αυτό που εμείς θέλουμε να αλλάξουμε είναι ουσιώδεις πλευρές της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον πρόεδρό του».
«Επιμένω να λέω ότι ο τόπος χρειάζεται μία κυβέρνηση της Αριστεράς και όχι μια κυβέρνηση της Κεντροαριστεροδεξιάς», είπε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μιας συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
SHARE