Απίστευτη δήλωση Κουρουμπλή: «Λογοπαίγνιο» τα περί παραίτησης!

Τις δηλώσεις περί παραίτησης «μαζεύει» ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Ηταν ένα λογοπαίγνιο.  Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί γι αυτό το δικαίωμα του πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του» τόνισε, σε δήλωσή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο υπουργός δέχεται ομαδικά πυρά από την αντιπολίτευση για τις ευθύνες του υπουργείου Ναυτιλίας σχετικά με την επέκταση της θαλάσσιας ρύπανσης από το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Τι δήλωνε νωρίτερα ο υπουργός

«Θέτω εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τις διαστάσεις που έχει λάβει η ρύπανση του Σαρωνικού από τη διαρροή πετρελαίου, που προκάλεσε η βύθιση του δεξαμενόπλοιου, «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά FM», εξέφρασε τη βεβαιότητα πως σε 20-25 μέρες θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση.

«Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική» είπε.  Είπε ακόμη πως γίνεται τεράστια προσπάθεια για την απορρύπανση και έχουν επιστρατευθεί τρεις εξειδικευμένες εταιρίες.

Για τη στεγανοποίηση του βυθισμένου δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» είπε πως έχει επιτευχθεί σε ποσοστό 99,9%. Ερωτηθείς τέλος για τις καταγγελίες περί μη τήρησης των κανόνων ασφάλειας στο δεξαμενόπολοιο είπε πως «όλα ελέγχονται».

SHARE