Π. Καμμένος: Αυτή η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει κανένα μνημόνιο

kammenosΗ κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει κανένα μνημόνιο, καθώς έχει πάρει λαϊκή εντολή για να σταματήσει την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, διαμηνύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. 

«Σας διαβεβαιώ ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνια. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Τσίπρα. Την κυβέρνηση αυτή που πήρε λαϊκή εντολή να σταματήσει τα μνημόνια και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού», ανέφερε στον Real FM.

Πρόσθεσε δε ότι εκφράζει αυτή την άποψη εκ μέρους του συνόλου της κυβέρνησης τονίζοντας ότι «έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει καλή θέληση από την μεριά της Ευρώπης να υπάρξει συμφωνία. Έχουμε καταθέσει σε όλους τους τομείς, στο εργασιακό, στο ασφαλιστικό, στη φορολογία, στην ανάπτυξη, στην ενέργεια, στις ιδιωτικοποιήσεις, συγκεκριμένες προτάσεις που αν υπάρξει καλή θέληση από τη μεριά της Ευρώπης θα τις δεχθούν. Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα γονατίσει και θα πάει σε εκλογές».

Ερωτηθείς για το αν σε περίπτωση που ο Σόιμπλε επιμείνει στην ολοκλήρωση του υπάρχοντος προγράμματος και ζητήσει νέο μνημόνιο για να δοθεί κι άλλο δάνειο στην Ελλάδα, το κόμμα του θα ψηφίσει «ναι», ο κ. Καμμένος ήταν απόλυτος: «Όχι. Ούτε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ούτε η κυβέρνηση. Εμείς δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Ήδη στο υπουργείο Άμυνας έχουμε ανοίξει και τα 84 δισ. τις προμήθειες της εποχής 1998-2003. Οι περισσότερες από τις προμήθειες από την Ευρώπη, κυρίως από τη Γερμανία, είναι με μίζες. Οι μίζες αυτές έχουν αποδειχθεί».

SHARE